Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία του Γ. Ασλανίδη στο Αετός Καταλωνίων – ΑΕ Καρίτσας 0-2, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας, η οποία θα ζητήσει την εξαίρεσή του από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Οι πρωτοπόροι, παράλληλα, ευχαρίστησαν τον Αετό Καταλωνίων για τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση:

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τoν Αετό Καταλωνίων, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.  

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη εμφανίστηκε σοβαρή και πέτυχε την 9η νίκη της, επικρατώντας με 0-2, επί της αξιόμαχης ομάδας του Χρήστου Παπαγιάννη. Το 1ο γκολ πέτυχε ο Μπενίσκος στο 37ο λεπτό, ενώ το 0-2 διαμόρφωσε ο Κυρτέγος στο 77΄.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους:  Παπατολίκα, Σαμανίδη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Δαλαμήτρα, Τσιώμη, Οικονόμου, Μακράκη,  Κυπαρίσση και Μπενίσκο. Αγωνίστηκαν ακόμη οι:  Κυρτέγος, Δημητρουλόπουλος, Τασίδης και Κούμπουλα .

Μοναδική παραφωνία στο σημερινό παιχνίδι ήταν η διαιτησία του κ. Ασλανίδη Γ., ο οποίος είτε από απειρία, είτε από άγνοια των κανονισμών, είτε από συνδυασμό και των δύο, εκνεύρισε τους παίκτες και των δύο ομάδων και δεν προστάτεψε τη σωματική τους ακεραιότητα, σε αρκετές φάσεις. ΗΔιοίκηση της ομάδας μας, για να προασπίσει τα συμφέροντά της, θα ζητήσει και επισήμως από την Ε.Π.Σ. Πιερίας την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τις αναμετρήσεις της Α.Ε. Καρίτσας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την Διοίκηση του Αετού Καταλωνίων για την άριστη φιλοξενία και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να εκπληρώσει γρήγορα τους στόχους του.

Η Α.Ε. Καρίτσας Β’ αύριο δε θα αγωνιστεί, αλλά θα κερδίσει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος με τον Πιερικό Β’.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This