Επιλογή Σελίδας

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε η Αναγέννηση Κολινδρού (ισόβαθμη με την Ακαδημία Πλαταμώνα), η οποία έκαμψε στο τέλος την αντίσταση του αξιόμαχου Όλυμπου Βροντούς που έμεινε στην 11η θέση του πίνακα. Τα “τσακάλια” έχασαν σωρεία ευκαιριών, “πέφτοντας” πάνω σε έναν εκπληκτικό Βάια, όμως τελικά έφτασαν στο “τρίποντο” και συνέχισαν την εκπληκτική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Βροντινοί έμειναν με την πίκρα της απώλειας ένος βαθμού λίγο πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με σουτ του Χ. Παναγιωτίδη στο “γ” της εστίας του Βάια, έπειτα από σουτ των Κατσιούλα και Γκουνταμάνη που είχαν αποκρουστεί από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ο Βάιας είχε αποκρούσει στο 15′ και στο 17′ σουτ του Γκουνταμάνη και κοντινή κεφαλιά του Μαντζουράκη, αντίστοιχα, ενώ νωρίτερα, στο 14′, είχε κοπεί ο Παναγιωτίδης την τελευταία στιγμή.

Ο Όλυμπος που είχε απειλήσει στο 25′ με το πλασέ του Σαββίδη να φεύγει δίπλα από το δοκάρι, ισοφάρισε σε 1-1 στο 47′ με τον Σαφέτη να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας των Κολινδρινών και να πλασάρει εύστοχα τον Ν. Τραούδα.

Στο 50′ ο Μαντζουράκης από κοντά δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 62′ μετά από σουτ του Κοσμίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Βάιας στο 64′ και στο 70′ απέκρουσε τις προσπάθειες των Γκουνταμάνη και Μυσιούδη.

Στο 72′ η κεφαλιά του Μπουλάρι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Βροντινών.

Στο 85′ ο Γκουνταμάνης έκανε τη σέντρα και ο Α. Τραούδας αναδείχθηκε σε “χρυσή” αλλαγή, “γράφοντας” με προβολή το τελικο 2-1.

Οι γηπεδούχοι του Ηλία Μποταϊτη είχαν πολλές ευκαιρίες, τελικά «λαχτάρησαν», αλλά τα κατάφεραν και διατηρούνται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Βαϊνά πάλεψαν μέχρι το τέλος για τον πολύτιμο βαθμό.

Στο 50′ ο Μαντζουράκης δεν βρήκε από κοντά την μπάλα για να την προωθήσει, στο 62′ σουτ του Κοσμίδη λίγο άουτ.

Νέες αποκρούσεις του Βάια σε προσπάθειες των Γκουνταμάνη (64′), Μυσιούδη (70′), στο 72′ κεφαλιά του Μπουλάρι στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 85′ σέντρα του Γκουνταμάνη κι ο Αντώνης Τραούδας με προβολή αναδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή (2-1).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Γιαμούζης και Κουτσικανίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Ορφανίδης, Κατσιούλας, Κοσμίδης, Α. Μυσιούδης, Κ. Μυσιούδης, Παναγιωτίδης (55′ Α. Τραούδας), Μπουρανής, Κ. Γκουδάρας (55′ Μπουλάρι), Γκουνταμάνης (89′ Λούσο), Μαντζουράκης (90’+2′ Χαιρεκάκης).
Όλυμπος Βροντούς: Βάιας, Γκολέμας, Κ. Περδίκης, Ευθυμιάδης, Ν. Σκαμπαρδώνης, Β. Σκαμπαρδώνης, Τσανάκας, Κατσιούλας, Σαββίδης, Σαφέτης, Πανουλής.

  • Πριν από το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του Άνω Αγιάννη, Γιώργου Τοτικίδη.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This