Επιλογή Σελίδας

Μπορεί να χρειάστηκαν να ολοκληρωθούν τρεις αγωνιστικές, αλλά τελικά ο Βαφύρας κατάφερε να κάνει την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς κέρδισε, σήμερα το απόγευμα, στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με σκορ 55-59.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι οι παίκτες του Βαφύρα πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν για τρία δεκάλεπτα να το κρατούν στα χέρια τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν την τελική τους αντεπίθεση για να διεκδικήσουν την νίκη και για κάποια στιγμή φάνηκε να το καταφέρνουν. Από το -10 (37-47) που βρίσκονταν στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, κατάφεραν με ένα σερί 16-5 να περάσουν μπροστά με 1 πόντο 3′ 5” πριν το τέλος του παιχνιδιού με 53-52. Το τάιμ άουτ που πήρε σε εκείνο το χρονικό σημείο ο προπονητής του Βαφύρα, Μιχάλης Σαραπτσής, ήταν ευεργετικό για την περαιτέρω απόδοση της ομάδας. Οι παίκτες του έκαναν προσπάθεια και ξαναπήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παίζοντας πολύ καλά και έξυπνα σε άμυνα και επίθεση για όσο χρόνο απέμεινε κατάφεραν να κάνουν ένα επιμέρους 2-7 που τους έδωσε τελικά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με το τελικό 55-59. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο σημερινό αγώνα απουσίασαν τέσσερις παίκτες της φιλοξενούμενης, οι Καραμπατάκης, Ζαμάνης, Κουμπατσιάρης και Μαντζόλης.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 25-29, 34-47, 55-59

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας): Βασιλειάδης, Πατσιάνης 4, Δεμερτζής 1, Βασιλειάδης Σ 7, Καρύπης, Μόσχου, Στοϊτσης 12 (1), Μπογλάνης 23 (3), Χατζηλαμπρινός 4, Στεργίου 4, Στόγιος Αργυρόπουλος.

Βαφύρας (Σαραπτσής): Λάλλας 6, Ζαρκανέλας, Μπούσμπουρας, Σιώκας, Σαραπτσής, Κουρκούτας 9, Ψαρρός 12 (1), Τσιμήτρης 4, Παπαδόπουλος 26 (6), Ελευθεριάδης 2, Τσερβίστας.

Δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ανέστης Ψαρρός, ο οποίος είπε: «Αρχικά πιστεύω πως έγινε ένα πολύ καλό ματς στα Γιαννιτσά. Εμείς προερχόμαστε από 2 συνεχόμενες ήττες και θέλαμε στον σημερινό αγώνα να κάνουμε τη παρθενική μας νίκη. Φανήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και παρόλο που η πίεση ήταν μεγάλη φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Είμαστε μια νέα ομάδα και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This