Επιλογή Σελίδας

To katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη του αγώνα, Πιερικός – Αλμυρός, για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά. Πριν την έναρξη μερίδα οπαδών αποδοκίμασε έντονα τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Διακουμάκο.

Η σύνθεση του Πιερικού: Πατσιογεώργος, Βερνάρδος, Χατζηδίμπας, Τσιούχας, Αλ. Καρτσαμπάς, Αθ. Καρτσαμπάς, Κοτσιαρίδης, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Κραγιόπουλος, Δαδάκος. Προπονητής για τον Πιερικό ο Ηλίας Βάλης.

Η σύνθεση του Αλμυρού: Σταυράκης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βαγγέλι, Δημηνάς, Τσελεπής, Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Γκίκα. Προπονητής ο Στέλιος Αρσένος.

Στο 1′, κίτρινη κάρτα ο Τσιούχας του Πιερικού.

Στο 10′ κίτρινη κάρτα ο Βαγγέλι, του Αλμυρού.

Τίποτε το ιδιαίτερο έως τώρα.

Στο 13′ ατομική προσπάθεια του Κυπαρίσση από αριστερά και επικίνδυνη σέντρα προς τον Δαδάκο, ο Παπακώστας έκοψε προ του ποδοσφαιριστή του Πιερικού.

Στο 14′, μετά από προσπάθεια του Αλεξανδρή και τελείωμά του από τη γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά, ο Χατζηδίμπας πρόλαβε να βάλει το πόδι και να αλλάξει πορεία στη μπάλα στέλνοντάς την να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και να φύγει κόρνερ.

Στο 18′ μακρινό σουτ του Τσιώλη, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.

Στο 18′ κίτρινη ο Δημηνάς.

Στο 19′ εκτέλεση φάουλ του Κραγιόπουλου, η μπάλα στο τείχος και στην επαναφορά νέο σουτ του Κραγιόπουλου, συρτό, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 24′ κίτρινη κάρτα ο Τζοβάρας.

Στο 34′ ο Τζοβάρας, μετά από σέντρα του Τσελεπή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Παραμένει το 0-0 στο γήπεδο του Πιερικού. Την ίδια ώρα, Ηρακλής – Αιγινιακός 0-0 για την 3η αγωνιστική της Football League.

Στην Αγριά, ο Θησέας κερδίζει τον Αχιλλέα με 1-0.

Στο 38′ μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό, με τον Βαγγέλι μετά από κόρνερ από αριστερά να πιάνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

Στο 38′ μακρινό σουτ του Κωτσιαρίδη, δεν προβλημάτισε τον Σταυράκη.

Στο 39′ ο Κυπαρίσσης μπήκε από αριστερά στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Σταυράκης μπλόκαρε.

Στο 44′ ο Τσελεπής επιχείρησε να αιφνιδιάσει με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πατσιογεώργο που ήταν λίγο έξω από την εστία του αλλά ο γκολκίπερ του Πιερικού έδιωξε σε κόρνερ.

Τέλος α’ μέρους.

‘Εναρξη β’ μέρους.

Διπλή αλλαγή για τον Πιερικό, με τον Στ. Κραγιόπουλο να αντικαθιστά τον Μηλιώτη και και τον Σεχολάρι να περνά στη θέση του Δαδάκου. Χωρίς αλλαγές ο Αλμυρός.

Στο 47′ ΓΚΟΛ για τον Αλμυρό. Οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν σαν…υπνωτισμένοι στο β’ μέρος και ο Μπαρούτας με ωραία μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Γκίκα απέναντι από τον Πατσιογεώργο, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να μη δυσκολεύεται να κάνει το 0-1 με διαγώνιο πλασέ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο 48′:
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Μακρυχωρίου 5-0 (10/11)
ΑΟ Σελλάνων-Αστέρας Ιτέας 0-0
ΑΣ Μετέωρα-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου 0-3
Θησέας Αγριάς-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-0
Φωκικός-ΑΟ Στυλίδας 0-1

Στο 49′ σουτ του Βερνάρδου, η μπάλα άουτ.

Στο 50′ σουτ του Τζοβάρα, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 56′ σουτ του Τσιώλη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 57′ κίτρινη ο Γκίκα.

Στο 58′ ο Στ. Κραγιόπουλος εκτέλεσε φάουλ αναγκάζοντας τον Σταυράκη να πέσει στη δεξιά του πλευρά και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 58′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμ. Κραγιόπουλου από αριστερά, ο Χατζηδίμπας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σταυράκης έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ.

Στο 65′ ο Χατζής στον αγώνα, στη θέση του Τσελεπή.

Στο 70′ ο Βερνάρδος μετά από ατομική ενέργεια έδωσε στον Σεχολάρι, αυτός όμως άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να κλειστεί από τους αμυντικούς.

Στο 71′ κίτρινη ο Χατζής για τον Αλμυρό. 

Στο 72′ ο Τιμπαλέξης στη θέση του Γκίκα, για τον Αλμυρό.

Στο 77′ Δημητρίου αντί Τσιώλη για τον Αλμυρό.

Στο 78′ ο Κυπαρίσσης από αριστερά προτίμησε αντί να προχωρήσει μέσα στην περιοχή και να σουτάρει, να ψάξει τον Σεχολάρι αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν.

Στο 78′ ο Πέριτς βάζει μπροστά στο σκορ τον Αιγινιακό, στο Καυταντζόγλειο. Ηρακλής – Αιγινιακός 0-1

Στο  85′ ο Καλαμίδας στο παιχνίδι, αντί του Δημηνά.

Στο 87′ στο Καυταντζόγλειο, Ηρακλής – Αιγινιακός 1-1.

Στο 90’+1′ από μία κόκκινη σε Στ. Κραγιόπουλο και Αλεξανδρή.

Στο 90’+6′ κίτρινη ο Τιμπαλέξης.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Τελικό και στο Καυταντζόγλειο, Ηρακλής – Αιγινιακός 1-1

Τελικό και στην Αγριά Βόλου, Θησέας Αγριάς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0

Κάπου εδώ το LIVE από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης φτάνει στο τέλος του. Η ενημέρωση συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι στο www.katerinisport.gr.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This