Επιλογή Σελίδας

Η παράνοια με το Football Manager 2019 έχει αρχίσει και το FourFourTwo σας προτείνει 12 παίκτες που πρέπει να αποκτήσετε.

ΜΑΝΟΥ ΜΟΡΛΑΝΕΣ (750.000 λίρες, Βιγιαρεάλ)

Ο 19χρονος Μορλάνες θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Ισπανία και ήρθε στο προσκήνιο τον τελευταίο χρόνο με τη Βιγιαρεάλ έπειτα από κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς. Εξαιρετικός μέσος με καλή στατιστικά στην τεχνική και στο strong tacking, αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση. Τα physicals στατιστικά είναι χαμηλά, όπως αναμένεται για έναν νεαρό playmaker, αλλά έχει άφθονο χρόνο στη διάθεση του για να αναπτυχθεί.

ΠΕΛΑΓΙΟ ΜΟΡΙΓΙΑ (1,7 εκατ. λίρες, Σπόρτινγκ Χιχόν)

Ηλικίας μόλις 16 ετών, έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Τα πρώτα σημάδια, πάντως, είναι εξαιρετικά: Τα τεχνικά στατιστικά του ως επιθετικός μέσος αφήνουν πολλές υποσχέσεις, μετατρέποντας σε πολύ καλή επένδυση την απόκτηση του για 1,7 εκατ. λίρες. Ποσό αστείο για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

ΧΑΒΙ ΟΝΤΙΒΕΡΟΣ (4,9 εκατ. λίρες, Μάλαγα)

Στην πραγματική ζωή ο Οντιβέρος αναμενόταν να έχει εξελιχθεί περισσότερο, αλλά στο Football Manager ο 20χρονος είναι μια χαρά. Εχει καλή ταχύτητα και έχει όλα όσα χρειάζονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά για να είναι αποτελεσματικός ως εξτρέμ. Χρειάζεται δουλειά σε άλλους τομείς αλλά είναι πραγματικό ταλέντο και αξίζει να στοιχηματίσει κάποιος πάνω του.

ΚΑΡΛΟΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ (7,25 εκατ. λίρες, Λα Κορούνια)

Δανεικός στη 2η κατηγορία της Ισπανίας από τη Σεβίλλη, ο Φερνάντες είναι νέος και πολύ καταρτισμένος striker. Εχει καλά στατιστικά στα τελειώματα ενώ μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι της ομάδας αγωνιζόμενος και λίγο πιο πίσω, ο Ισπανός έχει καλή βάση για να εξελιχθεί και να γίνει ένας πολυσύνθετος striker. Για λίγα περισσότερα από 7 εκατ. λίρες, οι πιθανότητες να μην έχετε κέρδος από αυτόν είναι ελάχιστες.

ΕΒΕΡ ΜΠΑΝΕΓΑ (18 εκατ. λίρες, Σεβίλλη)

Ο Μπανέγα μπορεί να είναι η απόλυτη… κλοπή. Ο διεθνής Αργεντίνος μπορεί να παίξει τόσο ως playmaker όσο και πίσω από τον φορ, έχοντας εξαιρετικά τεχνικά στατιστικά. Το dribbling, η πρώτη επαφή, η πάσα και η τεχνική του 30χρονου χαφ παραπέμπουν σε παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Αν βάλετε μέσα και την ικανότητα του να βλέπει γήπεδο, είναι σίγουρο ότι ο Μπανέγα θα εκνευρίσει τους αντιπάλους σας.

ΛΟΥΚΑΣ ΡΟΜΕΡΟ (9 εκατ. λίρες, Κρουζέιρο)

Ταλαντούχος και πολυσύνθετος, ο Ρομέρο μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί μπακ όσο και χαφ, κάνοντας τον εξαιρετική επιλογή για ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουν και ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα ή έχουν περιορισμό σε ό,τι αφορά τον αριθμό των παικτών που θα έχουν στον πάγκο. Εξαιρώντας το γεγονός ότι δεν είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής είναι δυνατός στο physical game και ισορροπημένος τεχνικά. Καλός ball winner αφού έχει αποφασιστικότητα και δεν παρατάει τις φάσεις.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΕΝ ΚΟΡΤΣΙΑ (11,75 εκατ. λίρες, Μπενφίκα)

Ο δανεικός από τη Σεβίλλη Κορτσία είναι ένας παίκτης που θα παρακολουθείτε για το μέλλον. Διαθέσιμος για κάτι λιγότερο από 12 εκατ. λίρες, ο πλάγιος μπακ έχει εκπληκτική ταχύτητα και αντοχή για να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, ενώ είναι σταθερός και αμυντικά, συν την αξιοπρεπή σέντρα του. Τα επιθετικά πλάγια μπακ είναι “κλειδιά” στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ο Γάλλος είναι bargain.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ (34 εκατ. λίρες για ομάδες εκτός Ιταλίας, Ρόμα)

Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός έχει εκπληκτικά στατιστικά στον αμυντικό τομέα αλλά και στη δύναμη. Ο Μανωλάς έχει εντυπωσιακή αντοχή, natural fitness, δύναμη και ταχύτητα, με αποτέλεσμα να είναι από τους καλύτερους. Οι πάσες του μπορεί να είναι ένα θέμα για ομάδες που βασίζονται στην κατοχή μπάλας, αλλά κατά τα άλλα ο αμυντικός της Ρόμα είναι must για άμυνες επιπέδου Champions League.

ΜΑΡΚΟΣ ΝΤΙΑΖ (1,9 εκατ. λίρες, Ουρακάν)

Ενας έμπειρος τερματοφύλακας στην ηλικία των 32 ετών, ο Ντίας έχει καλά στατιστικά για τη θέση του και είναι δυνατός και πνευματικά. Με μισθό στις 2.000 λίρες όταν αρχίζεις το παιχνίδι, είναι φανταστική επιλογή για ένα κλαμπ που χρειάζεται μια φθηνή βραχυπρόθεσμη λύση κάτω από τα δοκάρια.

ΜΑΤΙΑΣ ΒΑΡΓΚΑΣ (9,25 εκατ. λίρες, Βελές Σάρσφιλντ)

Για λιγότερα από 10 εκατ. λίρες, αυτός ο Αργεντίνος εξτρέμ έχει όλα όσα χρειάζεται για να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στην αριστερή πλευρά. Το dribbling, η τεχνική και το απρόβλεπτο ξεχωρίζουν, αν και δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην ταχύτητα. Υπολογίζοντας τα όλα πάντως, ο Βάργκας είναι ένας ταλαντούχος εξτρέμ με την ικανότητα να νικάει τον αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός.

ΠΕΔΡΙΝΙΟ (7,5 εκατ. λίρες, Κορίνθιανς)

Νεαρός με τρομερή προοπτική, αυτός ο 20χρονος μπορεί να είναι ένα στοίχημα που αξίζεις να πάρεις. Ο Πεδρίνιο έχει καλή ταχύτητα και επιτάχυνση, όπως και ικανότητα στο dribbling, γεγονός που τον κάνει μια χαρά επιλογή για τη δεξιά πλευρά. Ο Βραζιλιάνος έχει επίσης αποφασιστικότητα και work rate, στοιχεία σημαντικά όταν θες να βελτιώσεις έναν παίκτη. Για ένα μεγάλο κλαμπ, ο Πεδρίνιο μπορεί να είναι μια σχετικά χαμηλή επένδυση που μπορεί να δώσει πολλά στο μέλλον.

ΣΕΡΧΙΟ ΕΣΚΟΥΔΕΡΟ (13,5 εκατ. λίρες, Σεβίλλη)

Ακόμη ένας ταλαντούχος πλάγιος μπακ που ανήκει στη Σεβίλλη, ο Εσκουδέρο είναι στα καλύτερα του στην ηλικία των 28 ετών. Τα physicals στατιστικά του είναι άριστα και έτσι μπορεί να έχει σταθερή παρουσία στην αριστερή πλευρά, ενώ η σέντρα και η ικανότητα του στη ντρίμπλα είναι περισσότερα από ικανοποιητικά ώστε να γίνεται σημαντικός και στο επιθετικό παιχνίδι.

Πηγή: Four Four Two

Pin It on Pinterest

Shares
Share This