Επιλογή Σελίδας

Θερμά συγχαρητήρια στην συνδημότισσά μας Έλενα Χατζηλιάδου, που αναδείχτηκε και πλέον αναγνωρίζεται ως η κορυφαία αθλήτρια καράτε στον πλανήτη.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο του 2012 στο Παρίσι και το αργυρό του 2016 στο Λιντς της Αυστρίας, η «δική μας» Έλενα κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε της Μαδρίτης, έναν τίτλο για τον οποίο αγωνίστηκε σκληρά από τα παιδικά της χρόνια.

Η μεγάλη νίκη της Έλενας μας κάνει υπερήφανους και μας διδάσκει πως με πυξίδα την δύναμη της θέλησης, την σκληρή δουλειά και την απόλυτη αφοσίωση σε έναν αγαθό σκοπό, μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο, ακόμη κι αν κάποτε κάτι τέτοιο μπορεί να φάνταζε αδύνατο. Παράλληλα, όμως, μας υπενθυμίζει την ευθύνη όλων μας να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των νέων ανθρώπων του τόπου μας· αυτών που καθημερινά, και παρά τις αντιξοότητες, αποδεικνύουν πως μπορούμε να βάλουμε ψηλά τον πήχη και να τα καταφέρουμε.

Αυτή την στιγμή, θα πρέπει επίσης να συγχαρούμε και όλους όσους συνόδευσαν την Έλενα στην πορεία προς τον υψηλότερο σκαλί του βάθρου· αυτούς που ήταν δίπλα της στις δύσκολες στιγμές, αυτούς που την στήριξαν όταν ίσως οι ψυχικές και σωματικές της αντοχές δοκιμάστηκαν. Συγχαρητήρια στον πατέρα και προπονητή της Μάξιμο Χατζηλιάδη καθώς και σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν την Έλενα και πίστεψαν σε αυτήν, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα».

Έλενα σε ευχαριστούμε.

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This