Επιλογή Σελίδας

Το Pick ‘N’ Roll της Cosmote TV επιστρέφει την Τρίτη 13/11 στις 20.00 (Cosmote Sport 4HD) με καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής, τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος θα μιλήσει μεταξύ άλλων με τον Βασίλη Σκουντή για τους στόχους της ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ το 2019.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει επίσης η αποκλειστική συνέντευξη της MVP του WNBA, Μπριάνα Στιουαρτ των 5 πρωταθλημάτων στην Αμερική και των τριών χρυσών μεταλλίων σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Η σούπερ σταρ των παρκέ που πλέον ανήκει στο ρόστερ της Ντιναμό Κουρσκ βρέθηκε στην Ελλάδα για τον αγώνα της ομάδας της με τον Ολυμπιακό και μίλησε στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο για την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Επιπλέον, ο Άρης Μπάρκας συνάντησε τον γενικό διευθυντή της νεοσυσταθείσας Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας ΜπόστιανΝάχμπαρ. Ο Σλοβένος πρώην παίκτης των Ρόκετς, των Νετς, της Εφές και πολλών ακόμα σπουδαίων ομάδων, εξήγησε τους στόχους και τη λειτουργία της Euroleague’s Players Association (ELPA).

Λίγες ημέρες πριν το Κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων», οι τηλεθεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δηλώσεις παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού, αλλά και να «μεταφερθούν» στα παρκέ του ΝΒΑ όπως κάθε εβδομάδα, για να απολαύσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παρκέ της εβδομάδας που πέρασε, αλλά και από τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τέλος, ο Γιάννης Μέγας θα παρουσιάσει το νέο τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας πλέον επικεφαλής τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This