Επιλογή Σελίδας

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως τεχνικός του Αιγινιακού έκανε ο Μιρσάντ Γιονούζ.

Αναλυτικά, ο Σκοπιανός προπονητής είπε: “Χαίρομαι που θα εργαστώ σε μια ομάδα με τόσους πολλούς νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και μαζί, μέσα από την δουλειά να αναδείξουμε το ταλέντο που υπάρχει στους παίκτες του Αιγινιακού. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου”

Στο τιμ ο Γιάννης Μυστακίδης, αθλητικός διευθυντής ο Νικολάι Μαρίνοφ

Τη συμφωνία με τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό του Γιονούζ ως βοηθός προπονητή μέχρι να υπάρξει μόνιμος συνεργάτης του Σκοπιανού τεχνικού, και εν συνεχεία θα συνεχίσει ως αναλυτής – σκάουτ, ανακοίνωσε επίσης, η ΠΑΕ Αιγινιακός, η οποία γνωστοποίησε πως μέλος του προπονητικού επιτελείου παραμένει και ο Στέλιος Ζαρογιάννης ως προπονητής τερματοφυλάκων. Τέλος, ο Νικολάι Μαρίνοφ αναλαμβάνει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: Στο τεχνικό τιμ της ομάδας παραμένει ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Στέλιος Ζαρογιάννης ενώ ως βοηθός προπονητή για το πρώτο διάστημα θα είναι ο Γιάννης Μυστακιδης και μετά την προσέλευση του συνεργάτη του MIRSAD JONUZ θα συνεχίσει στο τιμ ως αναλυτής – σκάουτερ της ΠΑΕ ενώ από σήμερα την θέση του Αθλητικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Nickolay Marinov.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This