Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κρόνου Αργυράδων αποτελεί ο Νίκος Θεοδοσιάδης. Όπως ανακοίνωσε ο Κατερινιώτης προπονητής, προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Κρόνου Αργυράδων. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Σπύρο Αγαθο, Δημήτρη Αυγερινό στους ανθρώπους της διοίκησης Γρηγόρη Κουλουρη, Γιάννη Καββαδία, Κώστα Καββαδία κ στους φροντιστές της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το ήθος τη σεμνότητα κ την προσήλωση στη δουλειά που κάναμε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Γιάννη Καραισαρλη που μου έδωσε τα ηνία αυτής της ομάδας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο κ να πω ότι προσπάθησα για το καλύτερο με ήθος κ αξιοπρέπεια κ αν κάτι δεν έγινε σωστά ελπίζω τώρα να γίνει καλύτερα κ να πάει ο σύλλογος ακόμα ψηλότερα!

Επίσημο το “διαζύγιο” με Θεοδοσιάδη

Ο Κρόνος Αργυράδων, με ανακοίνωση του γνωστοποίησε το “διαζύγιο” με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This