Επιλογή Σελίδας

Βαθιά βαθμολογική “ανάσα” πήρε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου κερδίζοντας με 2-1 στη Βροντού τον Όλυμπο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και ανέβηκε στη 10η θέση με 12 βαθμούς ενώ οι Βροντινοί είναι στη 12η με 9, ισόβαθμοι με τον Άρη Κοκκινοπλιτών.

Η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν ο Όλυμπος, με γυριστό σουτ του Σαββίδη στο 13′.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 29′ όταν μετά από σέντρα του Ευαγγελόπουλου, ο Παγωνίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Ό,τι δεν έγινε στο 29′ έγινε στο 32′, με τον Ν. Μπαλαούρα να πλασάρει τον Βάγια, έπειτα από ασσίστ του Ευαγγελόπουλου, και να ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 42′ ο Βάγιας απέκρουσε πέναλτι του Ν. Μπαλαούρα, με το 1-1 να παραμένει.
Στο 73′ ο Ευαγγελόπουλος με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “γάμα” του Βάγια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τον Παρούση και την Α. Πατρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Βροντούς: Βάγιας, Καρτσαμπάς, Κ.Γ. Περδίκης, Ευθυμιάδης, Ν. Σκαμπαρδώνης, Β. Σκαμπαρδώνης, Τσιανάκας, Κ. Περδίκης (7′ λ.τ Καλαϊτζής), Σαββίδης, Σαφέτης, Κατσιούλας.
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μαντζώλης, Ε. Μπαλαούρας, Κώστας, Δ. Ίτσιος (89′ Γ. Μπαλαούρας), Μακρίδης (72′ Χ. Τσιμπούκας), Μ. Ίτσιος, Ν. Μπαλαούρας (46′ Κουσουρής), Ευαγγελόπουλος, Παγωνίδης, Ναλμπαντίδης, Κ. Τσιμπούκας (62′ Κατσαμάγκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This