Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δυο γκολ του Δαδάκου, ο Πιερικός κέρδισε με 2-1 στην Τσαριτσάνη τον Οικονόμο, για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ενώ οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τον Χάμο στο 66′. Ο Δαδάκος όμως στο 72′ με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-2 που έμελλε να έιναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κατερινιώτες με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο διοικητικό κομμάτι, εκεί όπου το απόγευμα της Δευτέρας ενώπιον των μελών της Γ.Σ. του συλλόγου οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους όσον αφορά στην εμπλοκή τους στα κοινά του Πιερικού.

Οι παίκτες του Πιερικού με καθοδήγηση από τον υπηρεσιακό προπονητή Λευτέρη Φωτιάδη, ήταν ψυχωμένοι, και έδειξαν από τη δική τους πλευρά ότι η ομάδα έχει παρών και μπορεί να έχει και μέλλον. Η νίκη για τον Πιερικό ήταν η δεύτερη φετινή, κι αυτή εκτός έδρας, ενώ οι Θεσσαλοί γνώρισαν την τέταρτη εντός έδρας ήττα! Το γκολ του Δαδάκου στο 45’+2′ του α’ μέρους με κεφαλιά, έβαλε μπροστά τους Κατερινιώτες όμως οι γηπεδούχοι αφού απείλησαν με σουτ του Ντούφα στο 65′, ισοφάρισαν με κοντινό δυνατό σουτ του Χάμου στο 66′. Η “απάντηση” για τον Πιερικό δεν άργησε να έλθει, και πάλι από τον Δαδάκο, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του Νούσια έκανε το 1-2.

 

Ο Οικονόμος έφτασε μια ανάσα από την εκ νέου ισοφάριση αλλά το σουτ του Μουλτσιά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στο 73′ ενώ στο 74′ ο Πατσιογεώργος απέκρουσε φάουλ του Χάμου. Στο 88′, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος του Πιερικού και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι…παρέδωσαν πνεύμα. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις, ο Σεχολάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 αλλά ο Νούσιας τον νίκησε σε τετ α τετ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τασιόπουλος (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Σφυρή (Θεσσαλίας) και Παπαλίτσα (Καρδίτσας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Τσακάλι (17′), Χάμος (25′) και Γαλάνης (70′) του Οικονόμου και οι Βερνάρδος (25′), Δαδάκος (42′) και Τσιούχας (88′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας)
: Νούσιας, Περτζιόνι (58′ Ντούφας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (65′ Πετράκης), Χάμος, Γκαμπέτας, Μουλτσιάς (80′ Δραχαλίβας), Τόλιος (26′ λ.τρ. Καραλούλης),Κατσαμάγκας.

Πιερικός (Λευτέρης Φωτιάδης): Πατσιογεώργος, Βερνάρδος, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αλ. Καρτσαμπάς, Σκλιοπίδης, Κωτσιαρίδης, Μηλιώτης (82′ Κριεμάντι), Σεχολάρι (90’+3′ Μπατσαράς), Κυπαρίσσης (51′ λ.τ. Λαμπίρης), Δαδάκος (90′ Μαυρίδης).

πηγή: athleticlarissa.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This