Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ήταν ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στον εντός έδρας αγώνα του με τον ΑΟ Στυλίδας, για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα της Πιερίας να συντρίβει τον αντίπαλό της με το εμφατικό 5-1. Έτσι, ο Αχιλλέας πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σκορ για την ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου άνοιξε ο Κατσαμάγκας στο 20′. Στο 28′ ο Κ. Ίτσιος έκανε το 2-0.  Το 3-0 έγινε στο 69′ από τον Ναρίνογλου. Ο Παγωνίδης στο 82′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.  Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 5-0 με τέρμα του Λυκούργου στο 87′. Η ομάδα της Στυλίδας μείωσε στο 88′ σε 5-1, με τον Λιανό.

Το σκορ τα λέει όλα για την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να “μασάνε σίδερα” και να συντρίβουν τους αντιπάλους τους, παρά τον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η αποβολή του Γ. Κουφιώτη για τη Στυλίδα στο 55′ απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου που μετέτρεψε το 2-0 του α’ μέρους στο άνετο 5-0 με τους φιλοξενούμενους απλά να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο φινάλε.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Ο Κατσαμάγκας έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
3′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Δ. Ίτσιος γύρισε με το κεφάλι για τον Κατσαμάγκα που έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
20′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Νίκα, αυτός με το τακούνι γύρισε στον Κατσαμάγκα ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνιά του Μήτσου κι έκανε το 1-0.
28′ Ο Κ. Ίτσιος έδωσε στον Κατσαμάγκα, αυτός γύρισε στην περιοχή για τον Νίκα που δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, όμως ο Κ. Ίτσιος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έκανε το 2-0.
39′ Σουτ του Αποστολίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
53′ Ο Κ. Κουφιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
55′ Αποβολή του Γ. Κουφιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη είχε δει στο 24′) με αποτέλεσμα η Στυλίδα να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές.
69′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Δ. Ίτσιος έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ναρίνογλου με σουτ έκανε το 3-0.
82′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Παγωνίδη ο οποίος με σουτ έκανε το 4-0.
85′ Αποβολή του Κ. Ίτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη είχε δει στο 40′) με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία στον αγώνα.
87′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Λυκούργος με ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.
88′ ΓΚΟΛ! 5-1: Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Λιανό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Πατέτσο και Μπουρονίκο (Λάρισας).
Εκτός από τους δυο παίκτες που αποβλήθηκαν, κίτρινες κάρτες είδαν ακόμην ο Κατσαρός (81′) του Αχιλλέα και ο Τέγος (35′) της Στυλίδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλεάς Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Κατσαρός (84′ Λυκούργος), Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Δ. Ίτσιος, Νίκα (65′ Ναρίνογλου), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (74′ Χαλκίδης), Σ. Παπαδόπουλος (80′ Τζιμόπουλος), Κ. Ίτσιος.
ΑΟ Στυλίς: Μήτσου, Τέγος (80′ Γ. Βαρυπάτης), Στυλιανός, Μάγιος, Κ. Κουφιώτης, Μπουσάι (75′ Λιανός), Καραλής (77′ Χαλαστάνης), Γ. Κουφιώτης, Λέντας, Α. Βαρυπάτης, Μανιός (46′ Δήμας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This