Επιλογή Σελίδας

Του Θανάση Μαργαρίτη

Είναι από τα πιο χαμογελαστά άτομα του στίβου και παράλληλα η καλύτερη που διαθέτει η χώρα μας στα εμπόδια αυτή την εποχή. Ο λόγος για την Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου προετοιμάζεται στο ΟΑΚΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με στόχους το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης. Η 26χρονη μίλησε στο welovesports για τους στόχους που έχει θέσει μαζί με την προπονήτριά της, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει προσεκτικά προκειμένου να μην την ταλαιπωρήσει στη διάρκεια της χρονιάς.

“Είμαι καλά για την εποχή και εννοείται στοχεύω για το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στη Γλασκόβη. Θέλω να κάνω αρκετούς αγώνες, αν βρω κάτι στο εξωτερικό, ενώ θα βρίσκομαι και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Γενικά νομίζω θα φορμαριστώ μέσα από τους αγώνες. Θεωρώ μου ταιριάζει πιο πολύ αυτό. Σιγά σιγά μπαίνω στην ένταση, γιατί είχα τον δικέφαλο από πέρσι που με ταλαιπωρεί ακόμα. Οπότε πάω λίγο πιο προσεκτικά για να μην το βρω το πρόβλημα πάλι μπροστά μου. Έχω εστιάσει πολύ στο τεχνικό κομμάτι και διορθώνω κάτι τραγικά λάθη που έκανα στο εμπόδιο”.

Πηγή: We Love Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This