Επιλογή Σελίδας

Το…πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη ήττα του Διαγόρα Σεβαστής στο πρωτάθλημα ήλθε, καθώς μετά από πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η πιερική ομάδα γνώρισε την ήττα στη Λευκάδα από τον τοπικό Τηλυκράτη με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο μέχρι σήμερα πρωτοπόρος της βαθμολογίας, μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τους νησιώτες, για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, έχασε και για το πρωτάθλημα, με τον Τηλυκράτη να φτάνει στη νίκη χάρη σε γκολ των Κτενά στο 34′ και Μακρυγιάννη στο 45′. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη φάση του 1ου γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Πανονίκο Κατοπόδη, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM,

Οι γηπεδούχοι εξουδετέρωσαν το Μίμη Μπενίσκο και δεν άφησαν το Διαγόρα να γίνει απειλητικός και αφού προειδοποίησαν με μακρινό σουτ του Μακρυγιάννη στο 10′, άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Κτενά στο 34′. Ο Διαγόρας αντέδρασε αλλά τόσο η κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου όσο και το σουτ του Καρατζάογλου δεν είχαν τύχη. Το 2-0 στο 45′ με τον Μακρυγιάννη να αποφεύγει όποιον βρήκε μπροστά του, μετά από τροφοδότηση του Κοντογιάννη, έδωσε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα μπορούσαν στην τελευταία φάση του α’ μέρους να “τελειώσουν” το παιχνίδι καθώς έχασαν ευκαιρία με τον Κοντογιάννη.
Στο β’ μέρος, ο Τηλυκράτης έδωσε χώρο στο Διαγόρα ο οποίος πήρε τα “ηνία”, όμως το “συγκρότημα” του Κώστα Παπαδόπουλου δε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τα αντίπαλα “καρέ” με το τελικό 2-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Πολυχρονάκης, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Βασιλείου (62′ Ορφανός), Κτενάς, Σίδερης, Μακρυγιάννης (85′ Γεωργάκης), Κοντογιάννης (80′ Περιστέρης).
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τάχος (46′ Σκλιοπίδης), Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (70′ Σιδηρόπουλος), Τσιώμης, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς, Μυλωνάς (60′ Καράμπελας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This