Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλος 1-1 με τα Μετέωρα αναδείχθηκε ο Πιερικός στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους Θεσσαλούς να ισοφαρίζουν με τέρμα του Μαρούδα στο 89′ το γκολ του Βερνάρδου που είχε ανοίξει το σκορ στο 30′. Ο Πιερικός είχε χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι στο 51′ με τον Κραγιόπουλο και απέναντι στους Θεσσαλούς που από το 65′ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φορτούνη θα μπορούσε να “καθαρίσει” νωρίτερα το παιχνίδι όμως “πλήρωσε” την οπισθοχώρηση στο τέλος, με την ομάδα των Τρικάλων να απειλεί και με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις! Στο 90’+6′ αποβλήθηκε ο Δαδάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Ο Συράκος έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
9′ Μετά από πάσα του Αλ. Καρτσαμπά ο Εμ. Κραγιόπουλος επιχείρησε το σουτ, ο Ζαρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
12′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Εμ. Κραγιόπουλου ο Τσιούχας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
18′ Σέντρα σουτ του Ιωαννίδη ανάγκασε τον Κούζα να διώξει σε κόρνερ.
20′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόνδρα ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά με τον Κούζα να μπλοκάρει.
21 Τετ α τετ του Μπατσαρά με τον Ζαρόπουλο, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπόλαρε.
30′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Βερνάρδος άλλαξε με τον Τσιούχα, αυτός βρήκε τον Κραγιόπουλο που έκανε το ένα – δύο με τον Δαδάκο, ο τελευταίος έδωσε ξανά στον Βερνάρδο που κινήθηκε έξυπνα, βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Ζαρόπουλο και έκανε το 1-0.
43΄ Σουτ του Εμ. Κραγιόπουλου, μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος
45’+3′ Ο Μπατσαράς βρέθηκε απέναντι από τον Ζαρόπουλο αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να σουτάρει.
46′ Σουτ του Ουζούνογλου, μπλόκαρε ο Κούζας.
51′ Ο Εμ. Κραγιόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, απέναντι από τον Ζαρόπουλο και έκανε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στο δεξί δοκάρι των Μετεώρων.
53′ Κεφαλιά του Χατζηδίμπα, η μπάλα έφυγε άουτ.
57′ Σουτ του Σκόνδρα, η μπάλα πέρασε άουτ.
64′ Ο Δαδάκος έκανε το σουτ, όμως ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε.
65′ Αποβολή του Φορτούνη με κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο

73′ Τραυματισμός του διαιτητή Μιχώλια μετά από σύγκρουση ποδοσφαιριστή του Πιερικού. Ο διαιτητής βρέθηκε στο έδαφος για μερικά λεπτά μέχρι να του παρασχεθουν οι πρώτες βοήθειες για να μπορέσει να συνεχίσει.
75′ Σουτ του Σκόνδρα, ο Κούζας μπλόκαρε.
76′ Προβολή του Μαρούδα, η μπάλα έφυγε άουτ.
89′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Μαρούδας μετά από γύρισμα του Πολυζόπουλου έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κούζα, κάνοντας το 1-1.
90’+5′ Γυριστό σουτ του Σκόνδρα, η μπάλα έφυγε άουτ.
90’+6′ Ο Δαδάκος βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή των Μετεώρων με τους παίκτες του Πιερικού να ζητούν πέναλτι, όμως ο Μιχούλιας είχε αντίθετη γνώμη. Μάλιστα ο Δαδάκος αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Σιανίδη και Κουφό (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Εμ. Κραγιόπουλος (33′), Δαδάκος (65′), Κούζας (67′), Λαμπίρης (80′), Χατζηδίμπας (84′), Πατσιογεώργος (89′) – Ιωάννου (35′), Ζήσης (45’+3′), Ουζούνογλου (52′), Πολυζόπουλος (83′), Μανώλης (90′), Ζαρόπουλος (90’+5′)
Κόκκινες: Δαδάκος (2η κίτρινη 90’+7′) – Φορτούνης (65′)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λευτέρης Φωτιάδης): Κούζας, Αλ. Καρτσαμπάς, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Βερνάρδος, Σκλιοπίδης, Σεχολάρι (17′ λ.τ. Μπατσαράς), Λαμπίρης (88′ Λαζαρίδης), Μηλιώτης (63′ Αθ. Καρτσαμπάς), Δαδάκος, Κραγιόπουλος (82′ Κριεμάντι).
Στον πάγκο: Πατσιογεώργος, Μαυρίδης, Τουλίκας.

Μετέωρα (Γιώργος Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης (46′ Πολυζόπουλος), Φορτούνης, Παπαευθυμίου, Λίτσιος (46′ Μαρούδας), Ουζούνογλου, Συράκος (69′ Μανώλης), Ιωάννου (69′ Γεωργιάκης), Κιάκος, Σκόνδρας.
Στον πάγκο: Αυγέρος, Γκουλιώνης, Ανδρεόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This