Επιλογή Σελίδας

Της Χριστίνας Αμερικάνου

To σοκ μου ήταν μεγάλο. Διαβασα την ανακοίνωση της “Θύρας 4” αρκετές φορές, αφού την άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο, που πίστεψα ότι τρολάρουν! Ειναι όμως αλήθινη! Διαβάστε την!

«Μετά τις τελευταίες φήμες πως η έδρα της εθνικής Ελλάδας ενδέχεται να μεταφερθεί στην Τούμπα ένα έχουμε να δηλώσουμε ρητά και κατηγορηματικά. Ούτε πάνω από το πτώμα μας. Αυτοί που μας κλέβουν πρωταθλήματα κύπελλα και βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεν έχουν καμιά θέση στο σπίτι μας και θα μας βρουν όλους απέναντι τους. Εννοείται πως απαιτούμε από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ να τελειώσει το θέμα μια και καλή με μια επίσημη ανακοίνωση.

Υ.Γ: Π.Α.Ο.Κ εσύ γ@@@ την εθνική

Υ.Γ2: Διπλό μες στο Λονδίνο.

Mετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4»

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η εμετική ανακοίνωση των χούλιγκαν  του ΠΑΟΚ ( δεν χρησιμοποιώ  τη λέξη «οπαδοί» γιατί αν της προσδώσω τέτοιο περιεχόμενο θα μας θίγει όλους)  θα καταδικαστεί απερίφραστα και άμεσα από τον επίσημο ΠΑΟΚ.

Θέλω να πιστεύω ότι ήδη δρομολογείται Εισαγγελική παρέμβαση για λουκέτο στον εν λόγω Σύνδεσμο με την αιτιολογία της παρακίνησης βίας και διάχυσης ρητορικής μίσους.

Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν ήδη Συνδεσμίτες της Θύρας 4 που έχουν αντιδράσει και έχουν διαφοροποιηθεί.

Θέλω να πιστεύω ότι η ΕΠΟ δεν θα αποδεχτεί σιωπηρά αυτήν την εξευτελιστική για την χώρα, το ποδόσφαιρο, την Πολιτεία, τους αθλητές, και τη νεολαία ανακοίνωση.

Θέλω να πιστεύω ότι ήδη υπάρχει σχετική κινητοποίηση των αθλητικών δικαστών για το περιεχόμενό της.

Θέλω να πιστεύω ότι ουδείς υγιής οπαδός του ΠΑΟΚ συμφωνεί με την επιστολή. Όπως και ότι ουδείς υγιώς σκεπτόμενος οπαδός της ΑΕΚ συμφωνεί με τα έκτροπα το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Θέλω να πιστεύω ότι οι οπαδοί κάθε ομάδας  θυμώνουν πολύ όταν οι ενέργειες μερικών ανεγκέφαλων χούλιγκαν, όπως έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ,  διαπομπεύουν το brandname του club και τη χώρα διεθνώς.

Θέλω να πιστεύω ότι η Πολιτεία θα οργανώσει κάποια στιγμή ένα συντονισμένο σχέδιο εναντίον όλων αυτών των νοσηρών συνδεσμιτικών φαινομένων.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αυτοί που τώρα βάζουν στο στόχαστρο την Εθνική, δεν είναι οι ίδιοι «εθνικάρχες»  που πουλάνε πατριωτισμό σε συλλαλητήρια τυλιγμένοι με σημαίες.

Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν εκεί έξω κάποιοι που είναι αποφασισμένοι να περάσουν πάνω από το «πτώμα» τέτοιων φασιστικών και άκρως επικίνδυνων πρακτικών για να καταφέρουν να σώσουν το ποδόσφαιρο και να βγάλουν το δηλητήριο που ποτίζουν στο πέρασμά τους

Θέλω να πιστεύω ότι δεν φτάσαμε μέχρι το σημείο να ακούμε αδιαμαρτύρητα τέτοιες ύβρεις και απλά να προσπερνάμε.

Θέλω να πιστεύω να πιστεύω ότι τηρούνται απαρέγκλιτα για όλες τις Λέσχες οπαδών όσα σαφώς ορίζει ο Ν 4049 του 2012 του Παύλου Γερουλάνου στο άρθρο 8.

Θέλω να πιστεύω…

Πηγή: Χριστίνα Αμερικάνου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This