Επιλογή Σελίδας

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε ένα αμυντικό ριμπάουντ σε 6’ 00” συμμετοχής στην νίκη της ΑΕΚ επί του Ήφαιστου Λήμνου με 83-69 σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης σημείωσε τρεις πόντους με 1/4 βολές, 1/6 δίποντα, τρία αμυντικά και ισάριθμα επιθετικά ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο λάθη και δύο φάουλ σε 18′ 11″ συμμετοχής στην ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας με 102-70 από τον Ιωνικό Νίκαιας, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική.

Συμμετοχή είχε ο Αναστάσης Πρισκομάτης στην εκτός έδρας ήττα του Παπάγου από τον Γλαύκο με 67-63 σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Είκοσι τρεις πόντους με τρία τρίποντα σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη ήττα του Ερμή Λαγκαδά με 78-75 από τους Ίκαρους Σερρών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από τον Φίλιππο Βέροιας με 79-64 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε δώδεκα πόντους.

Έξι πόντους πέτυχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί της Μεγαρίδας με 97-89, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ ηττήθηκε από την Ασπίδα Ξάνθης με 101-94 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να έχει συμμετοχή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This