Επιλογή Σελίδας

(Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς με κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο)

Νέα διοίκηση έχει από το βράδυ της Παρασκευής ο ΣΦΚ Πιερικός, όπως αποφασίστηκε από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, στο τρίτο κατά σειρά ραντεβού της “Εκάβης”, μετά την αποχώρηση της διοίκησης Διακουμάκου. Ελλείψει άλλης λύσης, τέθηκε στο σώμα και εγκρίθηκε διά ανάτασης των χειρών η ανάληψη του “τιμονιού” από δεκαπενταμελές σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες του σωματείου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αναλάβει εκτός των άλλων και τις επαφές με τους Άγγλους επενδυτές που εξέφρασαν το ενδιαφέρον να εμπλακούν στον Πιερικό. 

Υπέρ της εκλογής του νέου Δ.Σ. τάχθηκε σχεδόν το σύνολο των παρευρισκόμενων μελών, ενώ μειοψήφισε το μέλος της Γ.Σ., Γιώργος Λάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα στο οποίο η πενταμελής διοικούσα επιτροπή άσκησε διοίκηση, όπως ανακοίνωσε το μέλος της, Πασχάλης Τσιτιρόκης, δεν υπήρξε επαφή από οποιονδήποτε φερόταν να ενδιαφέρεται ή είχε εκφράσει με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση εμπλοκής στα διοικητικά του Πιερικού, πέραν από την περίπτωση των Άγγλων οι οποίοι ανέμεναν την εκλογή νέου Δ.Σ. με το οποίο θα έλθουν σε επαφή. 

Όσον αφορά στην περίπτωση των Άγγλων, στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που είχαν αποστείλει οι Μαγκρόουν και Κλάππας στο Νίκο Καλαμπάκα καθώς και η επίσημη μετάφρασή του κειμένου στα ελληνικά. Εντύπωση, πάντως, κάνει το γεγονός ότι το κείμενο της επιστολής (τουλάχιστο αυτό που δόθθηκε στη δημοσιότητα) είναι ανυπόγραφο!

Η ακριβής μετάφραση στα ελληνικά της επιστολής των David Magrone και John Klappas.

Το κείμενο της επιστολής των David Magrone και John Klappas, στα αγγλικά.

Η νέα διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός απαρτίζεται από δεκαπέντε μέλη, τρεις είναι αναπληρωματικοί ενώ τριμελής είναι και η Εξελεγκτική Επιτροπή.

Αναλυτικά, τα ονόματα:

Τακτικά μέλη
Καλαμπάκας Νικόλαος

Τσιαμπέρας Αθανάσιος
Βασιλειάδης Ελευθέριος
Τόσκας Χρήστος
Αστερίου Παναγιώτης
Κουρνούτης Βασίλειος
Ξενίδης Νικόλαος
Ξενίδης Δημήτριος
Ιωακειμίδης Αχιλλέας
Γκιάτας Αθανάσιος
Τσιτιρόκης Πασχάλης
Πάσχος Σωτήριος
Τσαρτσιταλίδης Σταύρος
Σαρρής Κωνσταντίνος
Παναγιωτίδου Αικατερίνη (βόλευ)

Αναπληρωματικά μέλη
Μπάσδρας Αθανάσιος
Βέτσος Ιωάννης
Διαμαντόπουλος Ευάγγελος

Εξελεγκτική Επιτροπή
Εξίζογλου Χρήστος
Γιαμαλής Γεώργιος
Βελλή Αικατερίνη

Βίντεο από τη Γενική συνέλευση

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This