Επιλογή Σελίδας

Η Αλεξάνδρεια επικράτησε με 69-64 στην παράταση των Αετών Βέροιας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η Αλεξάνδρεια ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 20-12 στην ολοκλήρωσή του.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Αετοί Βέροιας ισορρόπησαν το παιχνίδι, με τη διαφορά να κυμαίνεται σε σταθερά επίπεδα και τους παίκτες του Ανδρέα Οκλαλιώτη να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι με 31-24.

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους, καθώς οι παίκτες του Ντάνη Κυριακίδη ήταν καλύτεροι στο παρκέ, έλεγξαν τον αγώνα και περιορίζοντας επιθετικά την Αλεξάνδρεια ανέτρεψαν το προβάδισμά της και προηγήθηκαν με 41-46.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος κάλυψε τη διαφορά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, η ολοκλήρωση της οποίας τις βρήκε ισόπαλες στους εξήντα έναν πόντους.

Στην παράταση η γηπεδούχος ήταν αυτή που κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 69-64, σε μία αναμέτρηση όπου αμφότερες οι ομάδες δικαιολόγησαν τη βαθμολογική τους θέση και την Αλεξάνδρεια να διατηρεί το αήττητό της, τερματίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί των τριαντατεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος των Αετών Βέροιας.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Παπαγεωργίου.

Δεκάλεπτα: 20-12, 31-24, 41-46, 61-61 (κ.α.), 69-64.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Οκλαλιώτης): Μπαλιάκας 11, Αβραμίδης, Σιδηρόπουλος 21 (1), Πουρλιοτόπουλος 6 (1), Γιοβανόπουλος, Παντοφλίδης 7, Σιτσάνης 5, Παπαγερίδης 4, Καρκάρας 8, Καραγιάννης 3, Χερκελετζής, Μπίσκας 4.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 2, Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 17 (2), Γκεκόπουλος 14, Χρυσάφης 7 (1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 2, Χατζηχαρίσης 9, Ιατρού, Ιωσηφίδης 13.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This