Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πιερικό και τον ΑΟ Σελλάνων, για τη 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους Κατερινιώτες να μη μπορούν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές, με τη “λευκή” ισοπαλία να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Οι πιο αξιόλογες στιγμές για τον Πιερικό ήταν με πρωταγωνιστή τον Σεχολάρι στο 16′ και στο 55′ και με τον Βερνάρδο στο 78′ ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να φύγουν με το “διπλό” στο 89′ με Τζέκο και Κόκκινο.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βερνάρδου, ο Σεχολάρι έπιασε το γυριστό σουτ, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά άουτ.
12′ Ο Κραγιόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Σεχολάρι αλλά ενώ ήταν σε καλή θέση, απέναντι από τον Ράντο, άργησε με αποτέλεσμα να κοπεί.
16′ Σουτ του Παπαγεωργίου, έδιωξε ο Κούζας.
18′ Μετά από σέντρα του Αλ. Καρτσαμπά, ο Σεχολάρι έπιασε τη γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αναγκάζοντας τον Ράντο να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει τη μπάλα.
27′ Εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κούζα.
29′ Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Πιερικού με τελικό αποδέκτη τον Τσιρογιάννη που έκανε ένα χλιαρό πλασέ, το οποίο έπεσε και μπλόκαρε ο Κούζας.
33′ Μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη, ο Σεχολάρι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
42′ Έπειτα από σέντρα του Τζανή από αριστερά, ο Μπακρατσάς έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πολύ κοντά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κούζα.
55′ Ο Κωτσιαρίδης γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Σεχολάρι, αυτός έκανε το πλασέ στην κίνηση, όμως ο Ράντος έπεσε και μπλόκαρε.
78′ Ο Βερνάρδος μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το σουτ στην κλειστή γωνιά του Ράντου, με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Σελλάνων να παραχωρεί κόρνερ με τα πόδια.
89′ Ο Τζέκος έκανε το σουτ, ο Κούζας απέκρουσε, ο Κόκκινος στο δεύτερο δοκάρι πήρε το ριμπάουντ και σούταρε εκ νέου για να προλάβει ο Λαζαρίδης να βάλει την κόντρα και να στείλει τη μπάλα κόρνερ.

90′ Σουτ του Χάδιαρη από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Αρέστη (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χατζηδίμπας (64′), Σκλιοπίδης (71′) και Αθ. Καρτσαμπάς (79′) του Πιερικού και οι Τσιρογιάννης (49′), και Πατσαρούχας (52′) του ΑΟ Σελλάνων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λευτέρης Φωτιάδης): Κούζας, Αλ. Καρτσαμπάς, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Βερνάρδος, Εμ. Κραγιόπουλος, Αθ. Καρτσαμπάς (81′ Μηλιώτης), Σκλιοπίδης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (62′ Λαμπίρης), Δαδάκος (46′ Λαζαρίδης).
Στον πάγκο: Μαυρίδης, Μπατσαράς, Κριεμάντι, Πατσιογιώργος.

ΑΟ Σελλάνων (Κώστας Σταματίου): Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζανής, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (46′ Πατσαρούχας), Μπιτέλης, Τζέκος, Υφαντής (86′ Δημολιός), Μπακρατσάς (78′ Κόκκινος).
Στον πάγκο:
Χαντζής, Παπαδόπουλος, Μπαλτάς, Κουφλής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This