Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στην Καρδίτσα, με 2-0 από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, στο -2 από τη σωτηρία. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Τζιλού στο 12′ ενώ στο 39′ Ξέρρας διαμόρφωσε το 2-0. 

Ο Αχιλλέας δε μπήκε καλά στο α’ μέρος με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν τη “μουδιασμένη” εικόνα της ομάδας της Νεοκαισάρειας και να ανοίξουν το σκορ στο 12′ με τον Τζιλό ενώ στο 39′ έγινε το 2-0 με άπιαστο γκολ του Ξέρρα, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του α’ μέρους.
Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι, ήταν ανώτεροι, έπαιξαν σχεδόν “μονότερμα” τους Θεσσαλούς αλλά είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη σε δυο περιπτώσεις όταν πρώτα ο Παπαδόπουλος στο 52′ και έπειτα ο Δερμίσης στο 60′ σημάδεψαν το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, έχοντας το προβάδισμα δυο τερμάτων είχαν ως αποκλειστικό στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα, κάτι που πέτυχαν και έτσι έφτασαν στην πολύτιμη νίκη.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Μετά από σέντρα του Αποστολίδη ο Τσιμπούκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε, σωστά, ως οφσάιντ.
5′ Σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γεωργαντζά.
11′ Ο Τσουμάνης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από βαθιά μπαλιά, και έκανε το σουτ, όμως ο Βασιλειάδης έδιωξε.
12′ ΓΚΟΛ! 1-0: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Τεντολούρη ο Τζιλός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βασιλειάδη, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
13′ Εκτέλεση κόρνερ του Δ. Τεντολούρη, η μπάλα πήγαινε προς την εστία και ανάγκασε τον Βασιλειάδη να παραχωρήσει νέο κόρνερ.
33′ Μετά από προσωπική ενέργειά του ο Κατσαμάγκας βρέθηκε απέναντι από τον Γεωργαντζά και σούταρε δυνατά, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπεσε και έδιωξε.
39′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ξέρρας μετά από σύγχυση στα καρέ του Αχιλλέα έπιασε ένα βολ πλανέ με ανάποδη πλάτη, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και καρφώθηκε στα δίχτυα του Βασιλειάδη για να γίνει το 2-0.
52′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη από αριστερά, κεφαλιά του Παπαδόπουλου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργαντζά.
60′ Έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Βασιλειάδη, η μπάλα κατέληξε στον Δερμίση, αυτός από κοντά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
72′ Σουτ του Τσιμπούκα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Γεωργαντζά.
81′ Παράλληλη σέντρα του Ίτσιου, δεν πρόλαβαν Κατσαμάγκας και Δερμίσης να μπουν στην πορεία της μπάλας.


Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Νικόπουλος (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Μανασή (Τρικάλων) και Σφυρή (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης, Τζήλος, Κατσιγιάννης, Μυργιώτης (79′ Πατσιούρας), Κρανιώτης, Απ. Τεντολούρης, Ξέρρας, Τσουμάκης, Τσιμπούκας, Μιντζάλι (67′ Αργυρόπουλος).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Καταχιώτης (71′ Λυκούργος), Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Κ. Ίτσιος, Δ. Ίτσιος (46′ Καραθάνος), Κατσαμάγκας, Σ. Παπαδόπουλος, Νίκα (46′ Χαλκίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This