Επιλογή Σελίδας

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης είχε 0/2 δίποντα και δύο αμυντικά και ένα επιθετικό ριιμπάουντ και πέντε φάουλ σε 11’ 19” συμμετοχής στην νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας με 95-61 κόντρα στην Καβάλα, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική.

Συμμετοχή είχε ο Αναστάσης Πρισκομάτης στη εντός έδρας ήττα του Παπάγου με 73-75 από την Πεντέλη για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεκαεπτά πόντους με δύο τρίποντα σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη νίκη του Ερμή Λαγκαδά με 44-62 επί της Προποντίδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από την γέφυρα με 68-74 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε δεκατέσσερις πόντους με δύο τρίποντα.

Πέντε πόντους σημείωσε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί του Ληξουρίου με 76-94, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ νίκησε την ΔΕΚΑ με 92-86 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να έχει συμμετοχή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This