Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας το Δία Δίου, στη ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Σε ένα βαρύ και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, παρά την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου, μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, για να ανατρέψουν το 0-1 της προηγούμενης Τετάρτης. Η επιβλητική εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει ουσιαστικά η υπόθεση πρόκριση, καθώς με γκολ του Κυρτέγου και του Κυπαρίσση, το σκορ ήταν 0-3 στο 35ο λεπτό. Στο μεσοδιάστημα, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα μας για να διευρυνθεί ο δείκτης του σκορ. 

Στο 2ο ημίχρονο, ο προπονητής της ομάδας δοκίμασε διάφορα σχήματα, προβαίνοντας σε αλλαγές και διαχείριση του παιχνιδιού. 

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με πέναλτι του Μανίκα στο 85ο λεπτό και κεφαλιά το Δημητρίου στο 90ο λεπτό. 

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Τροίρη, Οικονόμου, Σαμανίδη, Μακράκη, Κυρτέγο, Κυπαρίσση και Μπενίσκο. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Μητράκας, Μαυρίδης, Τσιώμης και Λαγδάρης.

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα μας προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, συνεχίζοντας την πορεία της για την κατάκτηση του νταμπλ της φετινής χρονιάς.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί το Δία Δίου για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε. 

Με εκτίμηση,
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This