Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Ελλιπής αυτό το διήμερο η αγωνιστική δράση στη Ligue 1, καθώς οι πολιτικές εξεγέρσεις και διαμαρτυρίες στη χώρα δεν έχουν επιτρέψει στη Γαλλική Ομοσπονδία να διαφυλάξει την ασφάλεια σε όλα τα γήπεδα. Απόψε μόλις δύο θα φιλοξενήσουν αγώνες στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Βρετάνη. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

En Avant de Guingamp (20) – Amiens SC (19)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  7 – 6 – 2  (τελευταία 20ετία:  3-3-2,  5/8 Under,  5/8 GG)

Στη Βρετάνη λοιπόν όλο το σημερινό ενδιαφέρον και η πρώτη μάχη είναι αυτή των ουραγών ανάμεσα στη Guingamp και την Amiens. Εκτός φόρμας αμφότερες, μετρούν μία και δύο νίκες αντίστοιχα το πρόσφατο δίμηνο στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι Rouge et Noire παρά την αντικατάσταση προπονητή και τον ερχομό του Jocelyn Gouvernnec δεν έχουν βρει τα πατήματά τους και η σημερινή νίκη είναι εκ των ουκ άνευ, αν θέλουν να μην αποχαιρετήσουν πρόωρα τη φετινή τους προσπάθεια.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν δείχνει αμυντική συνέπεια και σταθερότητα, δέχονται με ευκολία γκολ, αλλά δεν θα μπορούσαμε να τις εμπιστευθούμε στο goal/goal. Θα πάμε με την επιλογή των 2-4 γκολ δεδομένου ότι θα κυνηγήσουν τα γκολ και οι δύο ομάδες.
.

Stade Rennais FC (13) – Dijon FCO (16)     @ Roazhon Park, Rennes

Προϊστορία:  1 – 2 – 0  (2/3 Over.  2/3 GG)

Η δεύτερη χρονικά ομάδα της Βρετάνης, η Rennes, ήταν η θριαμβεύτρια της προηγούμενης αγωνιστικής επικρατώντας στην έδρα της Lyon με το εμφατικό 0-2 καταφέρνοντας έτσι να αναστρέψουν το κακό κλίμα με τις τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και την αντικατάσταση τεχνικού. Απέναντί τους μια Dijon που έσπασε το αρνητικό σερί των 12 αγωνιστικών χωρίς νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Guingamp. 

Ανεξήγητη η απόδοση του άσου για μια ομάδα που έχει να δει εντός έδρας νίκη από τις αρχές Σεπτεμβρίου, μετρώντας πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις στο Roazhon χωρίς τους τρεις βαθμούς. Δεν πείθει εντός έδρας, δέχεται συχνά γκολ και γι’ αυτό το λόγο θα επιλέξουμε το αμφίσκορο αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται και μας προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J17)
21:00 EA Guingamp – Amiens SC 2 – 4 Goals (1.62) 1-2 FT
21:00 Stade Rennais FC – Dijon FCO Goal/Goal (1.97) 2-0 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This