Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

H Γαλλία ασχολείται …και με το ποδόσφαιρο σε ένα μικρό βαθμό αυτό το σαββατοκύριακο και μόλις δύο σημερινές αναμετρήσεις συμπληρώνουν το παζλ των τεσσάτων κομματιών αυτής της 17ης αγωνιστικής.

Η αυλαία ανοίγει στο Στρασβούργο όπου η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται την Caen. Στο πρώτο μισό της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι -εστω και οριακά μετά τη νίκη της Rennes επί της Dijon- αντλούν πολλή από τη δύναμή τους εντός έδρας, όπου κατάφεραν να μην ηττηθούν ούτε από την Paris St.Germain. Απέναντί στους Νορμανδούς που καίγονται πλέον για βαθμούς τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και αναμένουμε μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση όπου θα επιλέξουμε το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων.

Λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στο Pierre-Mauroy της Lille, το απόγευμα θα κλείσει η αυλαία αυτής της ελλιπούς και ταραχώδους αγωνιστικής. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες -ειδικά οι γηπεδούχοι που βρίσκονται μόνοι δεύτεροι- μονομαχούν για να συνεχίσουν την πολύ καλή φετινή τους πορεία. Σιγουρα οι γηπεδουχοι έχουν τον πρώτο λόγο, όμως η Reims έχει δείξει μεγάλη αμυντική συνέπεια για να αγνοηθεί. Συνεπώς και με σύμμαχο την προϊστορία και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, θα πάμε με το no goal που μας προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση για τέτοιο παιχνίδι.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J17)
16:00 RC Straasbourg Alsace – SM Caen SM Caen Over 0.5 Goals (1.74) 2-2 FT
18:00 Lille OSC – Stade de Reims No Goal (1.73) 1-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This