Επιλογή Σελίδας

Σε μια αναμέτρηση που ήθελε πάση θυσία τη νίκη με σκοπό να ”απεγκλωβιστεί” από την επικίνδυνη ζώνη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και υπέστη την 3η διαδοχική ήττα του, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Αστέρα Ιτέας με 0-1.

Η ομάδα από την Φωκίδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους και πήρε ένα δίκαιο τρίποντο χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε ο Αλεξίου στο 68′ ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κατά κράτος απέναντι στον Αχιλλέα, σπαταλώντας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθούν, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Πιερίας ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να φανεί απειλητική χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει με τους παίκτες του Αστέρα να κάνουν άψογη διαχείριση του αποτελέσματος και εν τέλει να παίρνουν το πολύτιμο διπλό αγωνιζόμενοι μάλιστα με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 15 λεπτά.

Στο 9ο λεπτό ο Αστέρας είχε την πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή του στο ματς, όταν έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσιμπούκα προς τα πίσω, ο Γεωργουσόπουλος έγινε αποδέκτης και εκτέλεσε με το αριστερό με την μπάλα να βρίσκει κάπου και να καταλήγει κόρνερ!

Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν την πιο ”κραυγαλέα” ευκαιρία του αγώνα, όταν ύστερα από έξοχη ασίστ του Κουτσούμπα στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα, ο Κακκάβας σούταρε από θέση βολής με τη μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη!

Στο 43′ η ομάδα της Ιτέας πέταξε … στα σκουπίδια ακόμη μία σημαντική ευκαιρία. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργουσόπουλου και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Κακκάβας με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα γκολπόστ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ”ανέβασε στροφές” και στο 53′ έχασε διπλή ευκαιρία, όταν αρχικά ο Παγωνίδης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πλάσαρε πάνω στο σώμα αμυνόμενου και εν συνεχεία ο Δ.Ίτσιος με δυνατό ευθύβολο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας!

Στο 68′ οι φιλοξενούμενη ομάδα θα πάρει τελικά αυτό που δικαιούταν μέχρι σε εκείνο το σημείο του αγώνα, με τον Κακκάβα να τροφοδοτεί με εκπληκτικό τακουνάκι τον Αλεξίου και τον επιθετικό του Αστέρα να πλασάρει υποδειγματικά με το δεξί στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βασιλειάδη για το 0-1!

Στο 80ο λεπτό ο Αστέρας Ιτέας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Γεωργουσόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αχιλλέας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα πιέζοντας για την ισοφάριση. 

Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι είδαν έναν ακόμη παίκτη να βλέπει το δρόμο για τα αποδυτήρια, συγκεκριμένα τον Κουτσούμπα ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Κατσαμάγκα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ!

Στο 90+2′ ο Αχιλλέας είχε μία τελευταία ευκαιρία για να πετύχει την ισοφάριση, αλλά το απευθείας φάουλ του Σίμου Παπαδόπουλου κόντραρε στο τείχος και κατέληξε σε κόρνερ.

Διαιτητική τριπλέτα : Αγγελούλης, Στάικος, Μπάλας. 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος) : Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Τσιμπούκας, Αποστολίδης (88′ Τζήκας), Δ.Ίτσιος (74′ Λυκούργος), Μτσεντλισβίλι (80′ Ιωαννίδης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Σ.Παπαδόπουλος, Κ.Ίτσιος.

Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας) : Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μπογκντάνι (29′ Ρέππας), Μαυρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Μαλισσόβας, Κακκάβας (90′ Σείτι), Πρέντι (90′ Λόικ), Νικολόπουλος (46′ Αλεξίου).

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This