Επιλογή Σελίδας

Μιρσάντ Γιουνούζ (προπονητής Αιγινιακού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ξέραμε ότι κι εμείς και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Ηταν ένα παιχνίδι που μπορούσε και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός να κερδίσει ή να λήξει ισόπαλο. Εμείς πιστέψαμε ότι αν κάναμε παραπάνω γκολ θα φύγουμε από εδώ με τους τρεις πόντους. Αυτοί οι βαθμοί είναι για εμάς σαν να έχουμε πάρει έξι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια καλά στοιχεία, στο δεύτερο μπήκαμε πάλι φοβισμένα. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είχε το πλάνο, είχε κατοχή μπάλας και έκανε ευκαιρίες, άσκησε πίεση και αυτό ήταν κάτι που το δουλέψαμε και στην προπόνηση και πιστέψαμε ότι στην αντεπίθεση μπορούμε να βάλουμε και τρίτο γκολ. Είναι κάτι σημαντικό για εμάς, γιατί τα νέα παιδιά πιστέψανε αυτό που τους είπα, γιατί έχουμε νέα παιδιά περίπου 20 χρονών. Μία νέα ομάδα που έχει όρεξη να δουλέψει. Τα παιδιά θα πρέπει να πιστέψουν ακόμα περισσότερο και με κάποιες κινήσεις που θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια θα μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Κι εμείς και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός προσφέραμε ένα ωραίο παιχνίδι και το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς».

Γιώργος Πετράκης (προπονητής ΑΟΧ/Κισσαμικού): «Είναι μία πολύ στενάχωρη μέρα για εμάς. Ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε για κανένα λόγο, μετά από τα δύο παιχνίδια όπου είχαμε καλή εμφάνιση, άσχετα αν στο τελευταίο δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στην Κέρκυρα. Ευελπιστούσαμε σήμερα στο γήπεδό μας ότι θα καταφέρναμε να νικήσουμε, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεν μπορώ να μιλήσω για φάσεις και για το παιχνίδι γενικότερα. Όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου δεν μπορείς να διεκδικήσεις και πολλά πράγματα, ό,τι και αν κάνεις από εκεί και πέρα. Δε θα σταθώ ούτε στις ευκαιρίες που κάναμε, ούτε ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είναι πολύ στενάχωρο για εμάς όλο αυτό και σίγουρα και για τους παίκτες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όλα αυτά που συμβαίνουν φέτος και με βάση αυτό που έχουμε εισπράξει σαν ομάδα μας έχει πάει πάρα πολύ πίσω. Όμως το ποδόσφαιρο κρύβει τέτοιες συγκινήσεις και εμείς από τη δική μας πλευρά πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες που έχουμε, για να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ομάδα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα και σίγουρα θα βρούμε τον τρόπο ώστε να το πετύχουμε αυτό. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια».

πηγή: mikriliga.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This