Επιλογή Σελίδας

Την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Προάστιο υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/12) ο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παρουσία περίπου 250 φιλάθλων, ο ΑΟΣ ήταν ανώτερος και δίκαια πήρε τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση.

Η ομάδα του Προσταίου “καθάρισε” το παιχνίδι από το 3ο μόλις λεπτό, όταν και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, για να φτάσει εύκολα στο τελικό 3-0 επί της ΑΣΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των “κυανόλευκων” αλλά και του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης, ο οποίος σημείωσε χατ – τρικ (2′, 3′ και 81′).

Έτσι, το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνισιτκές, φτάνοντας πλέον τους 15 βαθμούς και την 7η θέση.

Από την άλλη, αυτή ήταν η 11η ήττα για την ΑΣΑ σε ισάριθμους αγώνες.

Συνθέσεις:

ΑΟ Σελλάνων (Κώστας Σταματίου): Ράντος, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Αρχοντής, Κούρκουλας (43′ Μπούσδρας), Χάδιαρης, Μπακρατσάς (57′ Κόκκινος), Μπιτέλης, Τζέκος, Τσιρογιάννης (82′ Χαντζής), Πατσαρούχας (46′ Κοντός).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζόραν Μπάμποβιτς): Κούτσικος, Αναγνώπουλος, Καραμπίνας, Ξανθόπουλος, Γόρδιος (88′ Ηλιού), Γκούρλας, Λουκάς, Παπαδημητρόπουλος (59′ Αλεξίου Ε.), Πρίφτι (73′ Παπαδόπουλος), Καρβούνης, Τσιάτας.

πηγή: karditsasport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This