Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  παρέμεινε ο Βατανιακός καθώς επιβλήθηκε δίκαια με σκορ 3-0 επί του Ταύρου Ελάφου στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη, ανώτερη καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπέροχους συνδυασμούς, άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με αυτογκόλ και εδραίωσε τη νίκη στην επανάληψη σκοράροντας δύο φορές, απέναντι στον Ταύρο του Χρήστου Βελώνη, που πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε παραμένοντας ουραγός στην κατάταξη.
Μόλις στο 5΄ κεφαλιά του Μυρτολλάρι από σέντρα του Μπαρά, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Σεμιτσίδη άουτ.
Στο 20΄ γέμισμα του Ι. Παπαγιαννόπουλου, κεφαλιά του Ποτουρίδη, μπλόκαρε ο Σεμιτσίδης.
Στο 35΄ σέντρα του Μπαρά, διαγώνιο πλασέ του Ραπτόπουλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 40΄ παράλληλο γύρισμα του Δημητριάδη μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ταύρου, άλλαξε πορεία και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Σεμιτσίδη 1-0.
Στο 54΄ σουτ φάουλ του Ευθυμιάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μυρτολλάρι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 67΄ ο Μπαράς έκανε τη σέντρα και ο Ανδρονικίδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο 72΄ καλό σουτ του Δημητριάδη, ο Σεμιτσίδης με ωραία εκτίναξη παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 82΄ μετά από οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του Βατανιακού, ο Ανδρονικίδης πλάσαρε από καλή θέση, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νίκος Ντουράκογλου με βοηθούς την κ. Δήμητρα Τσικλητάρη και τον κ. Βασίλη Χαλκίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Μπικιαρόπουλος, Δημητριάδης, Ι. Παπαγιαννόπουλος, Δασκαλόπουλος, Ευθυμιάδης, Γκούτζας, Μπαράς, Μυρτολλάρι (80΄ Βασιλειάδης), Ανδρονικίδης (90+1΄ Φωτιάδης), Ποτουρίδης (70΄ Κέπεντζης), Ραπτόπουλος (55΄ Παυλίδης).
Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Μποστανίτης, Βελώνης, Σιαμπάνης, Πασχόπουλος, Σουρλόπουλος, Λιανός, Μέϊα, Τσιγκαρόπουλος, Κοσμίδης, Καρανίκας.
ρεπορτάζ: Γρηγόρης Τσαπράνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This