Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τελευταία φετινή παράσταση για τους ομίλους του Champions League και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Η Monaco χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον υποδέχεται τη Dortmund ενώ οι Παριζιάνοι παίζουν κυρίως την πρωτιά -αλλά και την πρόκριση στην καυτή έδρα του Βελιγραδίου.

Στο Πριγκιπάτο η ομάδα του Thierry Henry αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, αν και δεν αγωνίστηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τη Ligue 1. Το έμψυχο υλικό της βέβαια δεν είναι επιπέδου Champions League και αυτή τη σαιζόν, αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Απέναντι στη Dortmund του γνώριμου Lucien Favre (που καθόταν στον πάγκο της Nice την περασμένη χρονιά), θα έχουν δύσκολη αποστολή δεδομένης της φόρμας που διανύουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίο έχουν πολύ εύκολο το γκολ. Επιλογή μας στοιχηματικά το να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές οι Γερμανοί κόντρα σε μια άμυνα που έχει κενά.
.

Στο Στάδιο Rajko Mitic του Βελιγραδίου εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον ο τρίτος όμιλος. Ερυθρός Αστέρας και Paris St.Germain επιδιώκουν τη νίκη είτε για την πρόκριση (με συνδυασμό αποτελεσμάτων για τους γηπεδούχους), είτε για την πρωτιά (για την ομάδα του Thomas Tuchel). Διαφορά δυναμικότητας μεγάλη για τις δύο ομάδες, όμως αυτό ίσχυε και κόντρα στη Liverpool για τους γηπεδούχους που επικράτησαν με 2-0. Εδώ όμως απόψε περιμένουμε τους φιλοξενούμενους πιο υποψιασμένους, που θα μπουν δυνατά από το πρώτο ημίχρονο. Με εναλλακτική το διπλό από ημίχρονο, θα πάμε στη βασική επιλογή του να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group A)
22:00 AS Monaco – Borussia Dortmund Borussia Dortmund Over 1.5 Goals (1.63) 0-2 FT
UEFA – Champions League (Group C)
22:00 FK Crvena Zvezda – Paris St.Germain Paris St.Germain to Score Both Halves (1.71) 0-2 HT / 1-3 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This