Επιλογή Σελίδας

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε πέντε πόντους με 1/1 δίποντα και 1/1 τρίποντα και ένα αμυντικό ριμπάουντ σε 6’ 30” συμμετοχής στην νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 77-81 σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης είχε ένα πόντο με 1/2 βολές και ένα αμυντικό ριιμπάουντ και μία ασίστ σε 4’ 04” συμμετοχής στην ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας με 99-95 από τον Ερμή Αγιάς, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική.

Συμμετοχή είχε ο Αναστάσης Πρισκομάτης στη στην εκτός έδρας ήττα του Παπάγου από τον Πρωτέα Βούλας για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεκαεννέα πόντους με ένα τρίποντο σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη νίκη του Ερμή Λαγκαδά με 74-56 επί του Έσπερου Λαμίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Συμμετοχή είχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί του Ηλυσιακού με 101-72, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ νίκησε τα Νέα Μουδανιά με 58-81 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να σημειώνει επτά πόντους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This