Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Απόψε το βράδυ οι τρεις Γαλλίδες μας, ολοκληρώνουν τη φάση των ομίλων και τουλάχιστον μία (Marseille) αποχαιρετά και την ευρωπαϊκή της πορεία. Οι υπόλοιπες δύο (Bordeaux, Rennes) θα μονομαχήσουν με λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε την αποψινή προσπάθεια των τριών ομάδων.

Το απογευματινό μενού περιλαμβάνει δύο εντός έδρας μάχες, αυτές της Marseille και της Rennes. Στη Μασσαλία οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη έστω και την ύστατη αγωνιστική, αποχαιρετώντας τη φετινή περιπέτεια με γλυκιά γεύση. Βάσει ποιότητας και κινήτρου θα πάμε με τον άσο, χωρίς όμως πολλά γκολ.
Στο Roazhon Park της Βρετάνης όμως θα γίνει μεγάλη μάχη για την πρόκριση ανάμεσα στη γηπεδούχο Rennes και την Astana. Εκεί πάρα το φαβοριτισμό του άσου (που οι Rennais δεν παρουσιάζονται καθόλου καλοί εντός  έδρας), θεωρούμε ότι oi φιλοξενούμενοι έχουν τις παραστάσεις να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία και την πρόκριση.

Κλείνοντας τη σημερινή περιπέτεια του Europa, στην Κοπεγχάγη της Δανίας οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη καθώς οποιοδήποτε άλλο άλλο αποτέλεσμα τις αφήνει εκτός συνέχειας διοργάνωσης. Επιπλέον, η πρόκριση κρίνεται και από το αποτέλεσμα στην Πράγα μεταξύ της γηπεδούχου και της Zenit. Λίγο το κίνητρο, λίγο η σκοπιμότητα μας δίνει την ισοπαλία στο ημίχρονο.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group C)
22:00 FK Kobenhavn – FC Girondins de Bordeaux X HT (2.17) 0-0 HT

UEFA – Europa League (Group H)
19:55 Olympique de Marseille – Apollon FC 1 & Under 4.5 Goals (1.88) 1-3 FT

UEFA – Europa League (Group K)
19:55 Stade Rennais FC – Astana FC X2 (2.34) 2-0 FT

.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This