Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Εν μέσω πολιτικών ταραχών στη χώρα και με πολλές αναμετρήσεις να αναβάλλονται κάθε σαββατοκύριακο, η 18η αγωνιστική διεξάγεται και πάλι ελλιπής με μία μόνο αναμέτρηση να ανοίγει την αυλαία. Πάμε να τη δούμε:

Stade de Reims (11) – RC Strasbourg Alsace (8)     @ Stade Auguste Delaune, Reims

Προϊστορία:  17 – 10 – 3  (χωρίς πρόσφατη προϊστορία, τελευταία 10 ματς: 5-5-0,  8/10 Under,  6/10 NG)

Υπάρχει… και ποδόσφαιρο αυτό το διήμερο στα γαλλικά γήπεδα και στο Stade Auguste Delaune, η Reims που αποτελεί μία από τις ευχάριστες φετινές εκπλήξεις υποδέχεται τη Strasbourg που επίσης παρουσιάζεται πολύ δυνατή προς τέρψη του κοινού της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πρόερχεται από αήττητο τριών αγωνιστικών, έστω και αν εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική της.

Από την άλλη οι γηπεδουχοι Remois έχουν δείξει ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, που ξεκινά από την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία. Βασικό στατιστικό είναι τα μόλις 4 γκολ παθητικό στα πρώτα 8 έως τώρα εντός έδρας παιχνίδια και, σε αντίθεση με τους αποψινούς αντιπάλους παρουσιάζουν μεγάλη επιθετική δυστοκία (χειρότερη επίθεση με 11 γκολ).

Από τη μία η Reims της αμυντικής φιλοσοφίας και από την άλλη η Strasbourg που εκπλήσσει με τον επιθετικό της πλουραλισμό. Με την παράδοση να συμμαχεί με τους γηπεδούχους, έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ματς ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα κατά τη γνώμη μας, που στοιχηματικά θα πάει προς τις κάρτες. Οι φιλοξενουμενοι -ειδικά εκτός έδρας- είναι επιρρεπείς στις κάρτες και πολύ πιθανόν να συμβεί αυτό τουλάχιστον δύο φορές απόψε.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J18)
21:00 Stade de Reims – RC Strasbourg Alsace RC Strasbourg Over 1.5 Cards (1.57) 2-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This