Επιλογή Σελίδας

Νίκκι Παπαβασιλείου (προπονητής Εργοτέλη): «Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κάναμε το παιχνίδι μας σε ένα γήπεδο το οποίο δεν προσφέρετε για να παίξεις ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε νωρίς δυο ευκαιρίες και μάλιστα πιστεύω πως και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε πέναλτι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να δοθούν δυο τόσο ξεκάθαρα πέναλτι.

Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε και μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μαζική άμυνα να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε και να κάνουμε ένα γκολ. Δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα ματς και χαλάσαμε την εικόνα που είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω αυτή η ομάδα αξίζει πολύ περισσότερα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγινιακού και τον προπονητή της».

Μιρσάντ Γιονούζ (προπονητής Αιγινιακού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε πολύ έξυπνα, βάλαμε ένα εύκολο γκολ αφού στο ποδόσφαιρο γίνονται και τέτοια λάθη. Είναι σημαντικό πως
όλοι τα έδωσαν όλα σε αυτή την αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, εκείνοι που έμειναν στον πάγκο, αλλά και όσοι ήταν στην εξέδρα ζούσαν αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να υπάρχει αυτή η ένωση. Πριν από 20 ημέρες αυτή η ομάδα ήταν στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά στο ποδόσφαιρο αρκούν δύο νίκες για να ανέβεις και αυτό κάνει πιο ωραίο το πρωτάθλημα της Football League.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την τύχη να βάλουμε γκολ παρότι ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε τους χώρους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε το σκορ. Το 1-0 για εμάς σημαίνει πολλά, είναι οι τρεις βαθμοί και η ομάδα πηγαίνει μπροστά και έτσι μπορούμε να παλέψουμε και για άλλους βαθμούς. Είναι η πρώτη νίκη στην έδρα μας και έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και μετά από αυτό θα δούμε που θα βρισκόμαστε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Εργοτέλη στη συνέχεια και πιστεύω πως έχει την ποιότητα που πρέπει για να πάει μπροστά».

Μεταγραφές θα γίνουν τον χειμώνα;

«Θα κάνουμε λίγες και καλές μεταγραφές. Θα πάρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές για να δυναμώσει το ρόστερ και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια με τον κόσμο μαζί, αφού είναι όμορφο να βλέπεις κόσμο στις εξέδρες που να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια».

πηγή: flnews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This