Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας την ΑΕ Περίστασης, στο γήπεδο του Λιτοχώρου, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’  ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχε συνεχή κατοχή της μπάλας, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 31ο λεπτό, σημειώθηκε το 0-1, με πολύ ωραίο σουτ του Κλιάνη. 

Στη συνέχεια, η ομάδα μας αύξησε την πίεση, είχε δοκάρι με τον Κυπαρίσση και ευκαιρίες με τον Κυρτέγο και το Μακράκη και τελικά ισοφάρισε στο 45ο λεπτό με ωραίο σουτ του Κυπαρίσση.

Στο 2ο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καρίτσας μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» γρήγορα το παιχνίδι και ήδη στο 55ο λεπτό το σκορ ήταν 3-1, με κεφαλιά του Δημητρίου και όμορφο πλασέ του Κυρτέγου. Στη συνέχεια υπήρξαν μοναδικές ευκαιρίες με τους Κυρτέγο, Κυπαρίσση, Μακράκη και Γκανάβα, ωστόσο το 3-1 δεν άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης. 

Με την νίκη αυτή, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 5 βαθμούς διαφοράς από τη 2η ομάδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα, ενώ βρίσκεται και στους “4”  του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Παπατολίκα, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Σαμανίδη, Τσιώμη, Δημητρουλόπουλο, Μακράκη, Κυρτέγο, Κυπαρίσση και Μπενίσκο . Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τροίρης, Μητράκας και Γκανάβας. 

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας εύχεται στην ΑΕ Περίστασης καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί την Διοίκηση του Απόλλωνα Λιτοχώρου καθώς και το Δήμο Δίου για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Λιτοχώρου.

Η ΑΕ Καρίτσας  Β’ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την 25η Μαρτίου.

Με εκτίμηση,
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This