Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα στο 2018 ο Πιερικός, ο οποίος στο ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας επιβλήθηκε με 5-1 της Στυλίδας, για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Κατερινιώτες νίκησαν κατά κράτος τους φιλοξενούμενους, με χαρακτηριστικό ότι στο 25′ το σκορ ήταν ήδη 3-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6′ με τον Σεχολάρι, το 2-0 έγινε στο 21′ με αυτογκόλ του Μάγιου ενώ το 3-0 διαμορφώθηκε στο 25′ με τον Δαδάκο. Ο Μηλιώτης στο 73′ έκανε το 4-0 με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 75′ με τέρμα του Μπουσάι. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 88′ με γκολ του Βερνάρδου. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών του Μπουσάι στο 83′ και του Τέγου στο 88′ με δεύτερες κίτρινες κάρτες. Έτσι, ο Πιερικός έφτασε στους 13 βαθμούς, μειώνοντας την απόστασή του από τη ζώνη της παραμονής στον ένα βαθμό και η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας που προαναγγέλθηκε μεσοβδόμαδα θα συμβάλουν ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη το 2019 και να πετύχει το στόχο της σωτηρίας.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Σκλιοπίδης εκτέλεσε φάουλ αλλάζοντας τη μπάλα με τον Εμ. Κραγιόπουλο, αυτός βρήκε με τη μία τον Σεχολάρι που πλάσαρε και έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
10′ Σουτ του Σεχολάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
16′ Ο Μηλιώτης σέντραρε στην περιοχή της Στυλίδας και ο Μάγιος έδιωξε σε κόρνερ.
21′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Λαζαρίδης άλλαξε με τον Σεχολάρι από δεξιά, αυτός έκανε το πλασέ και ο Μάγιος στην προσπάθεια να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει το 2-0.
25′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Τουλίκας τροφοδότησε τον Σεχολάρι, αυτός βρήκε τον Δαδάκο που με πλασέ “έγραψε” το 3-0.
37′ Σουτ του Εμ. Κραγιόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
44′ Ο Βαρυπάτης εκτέλεσε φάουλ, ο Κούζας μπλόκαρε.
58′ Εκτέλεση φάουλ του Στ. Κραγιόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
61′ Σουτ του Μηλιώτη, η μπάλα πέρασε άουτ.
69′ Μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη ο Μηλιώτης δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλθ.
73′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Μηλιώτης πήρε τη μπάλα από τον Κωτσιαρίδη και με ατομική ενέργεια έκανε το 4-0.
75′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Μπουσάι με ξαφνικό μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Κούζα και μείωσε σε 4-1.
83′ Με δέκα ποδοσφαιριστές η Στυλίδα λόγω αποβολής του Μπουσάι με δυο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό.
88′ Ο Τέγος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές.
90′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Βερνάρδος με σουτ “έγραψε” το τελικό 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσιαουσίδης με βοηθούς τους Μιχατίδη και Παπαδoπούλου (Μακεδονίας).

Εκτός από τις δυο κίτρινες κάρτες στους Μπουσάι και Τέγο 83′ που έφεραν τις κόκκινες και τις αποβολές τους στο 83′ και στο 88′ αντίστοιχα, κίτρινη είδε και ο Μάγιος (57′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Στ. Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Εμ. Κραγιόπουλος, Σκλιοπίδης(73′ Βερνάρδος), Σεχολάρι (86′ Κριεμάντι), Δαδάκος (63′ Κωτσιαρίδης), Μηλιώτης (83′ Μαυρίδης).
Στον πάγκο: Τσιούχας, Πατσιογιώργος, Μπατσαράς.
ΑΟ Στυλίς (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Ξεζώνοτος, Καββαδίας, Τέγος, Μάγιος, Λιανός (46′ Παπαϊωάννου), Καμίδης (26′ Μπουσάι), Χαλαστανής, Λέντας (81′ Μανιάς), Βαρυπάτης, Τσόντζορος (18′ Κολντρέου).
Στον πάγκο: Σκιαθίτης, Δήμας, Μπουραξάς.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This