Επιλογή Σελίδας

Σε μια συνάντηση όπου το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του παιχνιδιού, η Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Μύθυμη στον πάγκο, έχασε ένα … τσουβάλι κλασικές ευκαιρίες όμως σκόραρε μόλις μια φορά απέναντι στον Απόλλωνα Λιτοχώρου ο οποίος έκανε το ίδιο, με το 1-1 να επισφραγίζει τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Με αυτό τον βαθμό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 11 και έχασαν την ευκαιρία να ”ξεκολλήσουν” από την πρότελευταια θέση της βαθμολογίας, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε τους 16 πόντους και είναι ισόβαθμη με την Πίνδο Άνω Αγιάννη στην 9η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ … από τα αποδυτήρια για την ομάδα του Χρήστου Χασιώτη καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Καραγιάννης με αριστερό σουτ εντός περιοχής βρήκε δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του!

Στο 14′ η Πρόοδος απάντησε με τον Καραγκούνη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλάφα από θέση βολής.

Στο 25′ ο Καραγιάννης λίγο έλειψε να διπλασιάσει τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του, αλλά το αριστερό σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσαουσίδη.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα ξεκίνησε ο ”βομβαρδισμός” ευκαιριών από πλευράς γηπεδούχων! Στο ημίωρο, ο Παπαζιός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καραγκούνης έπιασε σκαστή κεφαλιά, με τον Μπαλάφα να πέφτει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και να κρατά απαραβίαστη την εστία του.

Στο 32′ ο Καθάριος πάτησε περιοχή από την δεξιά πτέρυγα αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε ελάχιστα μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 35′ ο ίδιος παίκτης σπατάλησε μία φάση ”καρμπόν” με την προηγούμενη με τη μπάλα να μην του χαμογελά ούτε τώρα…

Στο 39′ ο Απόλλων ”ξεμύτισε” από την περιοχή του ύστερα από ώρα και μετά από έξοχη συνεργασία και ασίστ με το τακουνάκι από τον Μαύρο, ο Καραγιάννης απείλησε εκ νέου αυτή τη φορά με το κακό του πόδι με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 45′ ο Gjegjaj έφυγε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Τσαουσίδης βγήκε εγκαίρως και του έκλεισε το οπτικό πεδίο αναγκάζοντάς τον να πλασάρει πάνω του.

Στο 53′ ο Θ.Τσιάμης έδωσε ασίστ ”πάρε-βάλε” στον Καραγκούνη βγάζοντας τον σε θέση βολής μόνο του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον επιθετικό της Προόδου να καθυστερεί υπερβολικά και εν τέλει να πλασάρει πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 65′ αποβλήθηκε για τον Απόλλων Λιτοχώρου ο Ζωγράφος ο οποίος είδε ορθά την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Λαφατζή.

Στο 70′ ο Παπαζιός από την αριστερή πλευρά έστρωσε τη μπάλα στο ύψος του ημικυκλίου της περιοχής και ο επερχόμενος Καθάριος έπιασε σουτ βολίδα με το δεξί το οποίο κόντραρε ελάχιστα και κατέληξε σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης από αυτό το κερδισμένο κόρνερ ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Παλαιού Κεραμιδίου! Ο Παπαζιός έβγαλε γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Θωμάς Τσιάμης με υποδειγματική κεφαλιά νίκησε τον Μπαλάφα για την ισοφάριση!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το ασφυκτικό ”πρέσινγκ” στα αντίπαλα καρέ επιδιώκοντας την ανατροπή και στο 73′ ο Καθάριος δεν μπόρεσε ούτε στην 4η προσωπική του στιγμή να βρει δίχτυα, καθώς από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να ”γλύφει” το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 80′ ύστερα από σέντρα του Λυκόπουλου ο αρχηγός της Προόδου, Χρήστος Τσιάμης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στην οριζόντια δοκό.

Στο 85′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε εκ νέου καθώς σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου και να καταλήγει σε κόρνερ.

Διαιτητική τριπλέτα : Λαφατζής, Πλόσκας, Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μύθυμης) : Τσοαυσίδης, Λιόλιος, Μιχαλήτσιος (19′ Α.Ζαμαντζάς), Θ.Τσιάμης, Καθάριος, Λυκόπουλος, Χ.Τσιάμης, Παπαζιός, Μπατζώνης (22′ Παπαζιός), Καραγκούνης.

Απόλλων Λιτοχώρου (Χρήστος Χασιώτης) : Μπαλάφας, Νταεί, Φόμφι, Παπαδιαμάντης, Ζωγράφος, Mrruku, (86′ Καψάσκης), Γκίνας, Δ.Κυρίλλος, Καραγιάννης, Μαύρος, Gjegjaj.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This