Επιλογή Σελίδας

Στην Αγριά κόντρα στον νεοφώτιστο Θησέα αγωνίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/12) ο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στο γκολ του Κοτζαθανάση από το 43′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, με αποτέλεσμα να υποστούν ήττα-σοκ στην Αγριά με σκορ 1-0.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και εναλλαγές φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Θησέας έπαιξε παθιασμένα και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη προσπαρνώντας τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά ο ΑΟΣ πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 35′ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως τη στιγμή που ο Κοντός ετοιμαζόταν να σουτάρει από τη μικρή περιοχή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Κι ενώ η ομάδα του Προαστίου είχε τον έλεγχο του ρυθμού, ο Θησέας στο 43′ κέρδισε πέναλτι, όταν ο διατητής της αναμέτρησης κ. Μέγας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για χέρι του Αρχοντή.

Ο Οικονόμου ανέλαβε την εκτέλεση, στέλντοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο ΑΟ Σελλάνων ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο μέρος με σκοπό να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση, όμως στο 50′ ο Κουτσιρίμπας πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στο χαμηλό και επικίνδυνο σουτ του Τσιρογιάννη.

Στο 65′ ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα τη γυριστή κεφαλιά του Βλάχου.

Στο 68′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοτζαθανάσης.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου αύξησε στη συνέχεια την πίεσή της για να φτάσει στο γκολ.

Στο 72′ ο κίπερ των γηπεδούχων Κουτσιρίμπας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ο Τζέκος τον βρήκε άθελά του με τα πόδια.

Το παιχνίδι διακόπηκε με τον Κεφαλά να τον αντικαθιστά.

Λίγο αργότερο ο ΑΟΣ ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Τζέκου από τον Γιαουπλάρι.

Στο 81′ ο Τσιρογιάννης σούταρε με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Κεφαλάς έχοντας καλή τοποθέτηση έπεσε σωστά και μπλόκαρε.

Στη συνέχεια ο ΑΟ Σελλάνων πίεσε χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά με το 1-0 να μένει τελικά μέχρι το τελευταίο σφύρηγμα της λήξης.

Ήταν μια οδυνηρή ήττα για τους “κυανόλευκους” που έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους μέσα στο 2018 με άσχημο τρόπο.

Συνθέσεις:

Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κουτσιρίμπας (76′ λ.τ. Κεφαλάς), Καψιώτης, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Δημητριάδης, Οικονόμου (90’+4′ Ζάχος), Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης (90’+6′ Γαλανόπουλος), Βλάχος (64’ Τσιουρής).

ΑΟ Σελλάνων (Κώστας Σταματίου): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης (62’ Δημολιός), Αρχοντής (90’ Παπαδημητρίου), Μπούσδρας (76’ Κόκκινος), Χάδιαρης, Τσιρογιάννης, Μπιτέλης, Τζέκος, Κοντός (55’ Μπακρατσάς), Πατσαρούχας.

Πηγή: Καρδίτσα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This