Επιλογή Σελίδας

Άλλη μία πολύ καλή παρουσία από τον Χρήστο Βολικάκη σε παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας πίστας, με τον Έλληνα πρωταθλητή να χάνει το μετάλλιο για ένα βαθμό…

Ο Βολικάκης που ταξίδεψε στο Λονδίνο για το παγκόσμιο κύπελλο, συμμετείχε στο όμνιουμ συλλέγοντας βαθμούς για την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Βολιώτης ποδηλάτης ξεκίνησε με τη δεύτερη θέση στο σκρατς μένοντας πίσω πίσω από τον Ιταλό Έλία Βιβιάνι. Εξαιρετικά τα πήγε και στο τέμπο ολοκληρώνοντας στην 3η θέση πίσω από τον Ισπανό Σεμπαστιάν Μόρα Βέντρι και τον Βρετανό Μάθιου Γουόλς. Στο elimination o Βολικάκης τερμάτισε τέταρτος αλλά ήταν δεύτερος στη γενική κατάταξη και μπήκε στο αγώνισμα των πόντων διεκδικώντας το μετάλλιο. Συνέχισε την καλή του παρουσία όμως με σύνολο πόντων 113 βρέθηκε στην 4η θέση μόλις έναν πίσω από τον Βιβιάνι ο οποίος με 114 κατέλαβε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Γουόλς με 131 πόντους και σταθερή παρουσία στην τριάδα σε όλα τα αγωνίσματα του όμνιουμ και δεύτερος ο Μεξικανός Ιγκνάθιο Πράντο Χουάρεζ με 123 βαθμούς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This