Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το Γαλλικό Λιγκ Καπ (ή Coupe de la Ligue εάν προτιμάτε) μπαίνει σε σημαντική φάση για τις περισσότερες ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της διοργάνωσης. Το υπερ-φαβορί που ακούει στο όνομα Paris Saint-Germain δοκιμάζεται στην έδρα της Orleans και να δούμε εάν η αναμέτρηση επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως αρκετές.

US Orleans – Paris Saint-Germain     @ Stade de la Source, Orleans

Σε αρκετές αλλαγές θα προχωρήσει ο τεχνικός των Παριζιάνων, που θα επιδιώξει αφενός να φρεσκάρει την ομάδα του δεδομένης της αντιπάλου και αφετέρου να πάρει οτιδήποτε καλύτερο από τους ποδοσφιαριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στη Ligue 1. Το ρόστερ φυσικά των υπερ-πρωταθλητών μοιάζει τόσο πλήρες εντός συνόρων που δύσκολα θα τους δημιουργήσει προβλήματα

Είναι δεδομένο ότι το σκορ και η έκτασή του θα κριθούν σύμφωνα με τα κέφια των φιλοξενούμενων που δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα ούτε σε αυτή την έδρα. Αν και η διοργάνωση κρύβει πάντα εκπλήξειςμ θεωρούμε ότι το μοναδικό στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο αν θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι.  Εμείς θα πάμε σε επιλογή σκορ, προτιμώντας το 0-2 σε οποιαδήποτε στιγμή του σημερινού αγώνα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/8 Finale)
22:00 US Orleans – Paris St.Germain Anytime Score 0-2 (1.53) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This