Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη επικρατώντας στην έδρα του με 2-0 τέρματα επί της Δόξας Μοσχοχωρίου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Με αυτή την ένατη σερί νίκη ο Πιερικός Αστήρ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς όσους έχει και ο Θερμαϊκός Κορινού, ενώ η Δόξα Μοσχοχωρίου παρέμεινε στην έκτη θέση με 22 β.

Ο Πιερικός Αστήρ, του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, μετά το στείρο 0-0 του πρώτου μέρους, κατάφερε στην επανάληψη να βρει δίχτυα δύο φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο κλειδώνοντας δίκαια το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου η οποία δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα αν και προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε ο Γκουνέλας με πλασέ εντός περιοχής στο 65ο λεπτό.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Αραβίδης με πλασέ.
Στο 86΄ ο Α. Κατσαντώνης έκανε το σουτ, ο Οκουτσόγλου όμως με τα ακροδάχτυλα και τη βοήθεια του δοκαριού παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντουράκογλου με βοηθούς τον κ. Βρούζο και την κα. Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Ευφραιμίδης, Λαράκου, Παυλίδης, Χρηστίδης, Μυρωτής, Τζιμίκας (69΄ Τασιόπουλος), Αραβίδης, Γκολέμας (60΄ Λαζαρίδης), Χρυσόπουλος, Γκουνέλας (84΄ Ροδίφτσης).

Δόξα Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Μέλιος, Κ. Γκουτζιάνας, Δ. Βασιουρής, Κουμαντζιάς, Σκραπαλής, Σιαμάγκας, Α. Κατσαντώνης, Χωλίδης (46΄ Σ. Παπαγιαννόπουλος), Πίτλιακας (84΄ Β. Γκούτζας), Ευθ. Κατσαντώνης (70΄ Θεόδ. Γκούτζας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This