Επιλογή Σελίδας

Στην πιο συγκλονιστική αναμέτρηση της φετινής Β’ ΕΠΣ Πιερίας, η Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος αφού πέρασε από το Μυλαύλακο επικρατώντας με 2-3 απέναντι στον Ατρόμητο Κατερίνης σε ένα ματς πραγματικό “θρίλερ” με τρεις αποβολές, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και πολύ όμορφα τέρματα!

Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Μύθυμη με αυτή την επιτυχία έφτασαν τους 14 βαθμούς και εξακολουθούν να βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος Κατερίνης παρέμεινε στην 7η θέση και στους 22 βαθμούς.

Στο 10′ λεπτό της συνάντησης οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ζωγράφο να σουτάρει από θέση βολής και τον Τσαουσίδη να έχει καλή τοποθέτηση και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του! Συγκεκριμένα, ύστερα από έξοχο ένα-δύο με τον Σατσίδη ο Ζωγράφος εκτέλεσε με δεξί πλασέ τον τερματοφύλακα της Προόδου για το 1-0!

Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων καθώς στο 22′ μετά από άψογη ομαδική συνεργασία και τελική πάσα από τον Θ.Παπαζιό στον Καθάριο ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ για την ισοφάριση!

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση εξακολουθούσε να βαδίζει σε … τεντωμένο σκοινί και στο 54′ ο Θ.Τσιάμης βγήκε σε θέση βολής από τα αριστερά αλλά αντί να πλασάρει στη γωνία επειχείρησε δυνατό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Τσαουσίδης σε κόρνερ.

Στο 56′ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Μάνος με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Διαιτητή Γ.Ασλανίδη.

Στο 60′ ο Ζωγράφος έχασε … το άχαστο καθώς έπειτα από γύρισμα του Μαντζόλη από τη δεξιά πτέρυγα, δέχθηκε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και κατάφερε να τη στείλει εκτός εστίας από το μισό μέτρο!

Στο 65′ η Πρόοδος ολοκλήρωσε την ανατροπή όταν ο Β.Παπαζιος με εκπληκτικό δεξί σουτ ύστερα από ασίστ του Καθάριου εκτέλεσε τον Χειμώνα για το 1-2!

Δύο λεπτά αργότερα ο MVP του παιχνιδιού μέχρι σε εκείνο το σημείο Καθάριος, από ωραίος έγινε … μοιραίος αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στον Διαιτητή.

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και στο 75′ έφερε την παρτίδα στα ίσα, με τον Ζωγράφο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στη συνάντηση με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής για το 2-2!

Η ομάδα από το Παλαιό Κεραμίδι όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο ματς και στο 90+1′ έδωσε την ”θανάσιμη μαχαιριά” στους γηπεδούχους! Ύστερα από κόρνερ του Θ.Παπαζιού και κεφαλιά προς τα πίσω του Καραγκούνη, ο Θωμάς Τσιάμης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χειμώνα πετυχαίνοντας το 2-3 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από την φιλοξενούμενη πλευρά!

Στο 90+4′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θ.Παπαζιός ωστόσο αυτό δεν στοίχισε στην Πρόοδο που ”δραπέτευσε” από το Μυλαύλακο με το σπουδαίο τρίποντο!

Διαιτητική τριπλέτα : Γ. Ασλανίδης, Σαλτσίδης, Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατόμητος Κατερίνης (Αμβροσιάδης): Χειμώνας, Γρηγοριάδης, Ιακωβίδης, Τσιρακίδης, Παπαδημητρίου, Σέου (55′ Γ. Τσιρακίδης), Σατσίδης, Μετενίδης (89′ Χουσερίδης), Μαντζόλης, Ζωγράφος, Μάνος.

Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου (Μύθυμης): Τσαουσίδης, Λιόλιος, Ζαμαντζάς, Τσιάμης, Καθάριος, Τσιάμης, Λυκόπουλος, Λ. Ζαμαντζάς (82′ Ε. Ζαμαντζάς), Θ. Παπαζιός, Καραγκούνης, Β. Παπαζιός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This