Επιλογή Σελίδας

Ξανά στην επικίνδυνη ζώνη μπήκε ο Αιγινιακός ο οποίος γνώρισε την ήττα στα Τρίκαλα με 2-0 από τον ΑΟ Τρικάλων, για τη 10η αγωνιστική της Football League και είδε τους Θεσσαλούς να τον ξεπερνούν στη βαθμολογία, αφήνοντας την ομάδα της Πιερίας στη 13η θέση και στους 9 βαθμούς, ισόβαθμη με Αήττητο Σπάτων και ΑΟΧ Κισσαμικό. Τα γκολ για τους Τρικαλινούς πέτυχαν ο Καπός στο 77′ και ο Συμελίδης στο 90’+3′.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Σουτ του Γκατσολάρι μετά από πάσα του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Αιγινιακού και έφυγε κόρνερ.
10′ Εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου, δε μπόρεσε κανείς να μπει στην πορεία της μπάλας, η οποία έφυγε δίπλα από τα δοκάρια.
25′ Σουτ του Πολύζου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των Τρικάλων.
29′ Σουτ του Σταματάκου μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Γκατσολάρι, ήταν όμως χλιαρό και μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
31′ Ατομική ενέργεια του Μαρκόφσι και σουτ από πλάγια, η μπάλα έφυγε άουτ.
37′ Τετ α τετ του Μαρκόφσκι με τον Ταΐρη, έπειτα από πάσα του Πολύζου, απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σωτήρια και εν συνεχεία ο Πάνος απομάκρυνε.
39′ Μετά από πάσα του Μακρίδη στον Καπό, σουτ του τελευταίου, ο Καραγκιόζης βρήκε τη μπάλα και την έστειλε να χτυπήσει στο δοκάρι πριν βγει κόρνερ.
44′ Σουτ του Έππα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι των Τρικάλων. Στη συνέχεια της φάσης ο Μαρκόφσκι την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο παίκτης υποδείχθηκε οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.
48′ Σουτ του Γκουγκούδη μέσα από την περιοχή, ο Καραγκιόζης μπλόκαρε.
62′ Κεφαλιά του Γκατσολάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα έφυγε άουτ.
73′ Δυνατό σουτ του Γιούκαρη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
77′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Καπός δέχθηκε τη μπάλα από τον Τσιάρα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
90’+3′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Γιούκαρης εκτέλεσε πλάγιο και ο Συμελίδης με προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ντάουλας (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Γούτα (Χαλκιδικής) και Τυριακίδη (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Συμελίδης (58′) και Νιάρος (81′) των Τρικάλων και οι Πέριτς (60′), Γιαλαμούδης (86′) του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (64′ Γιούκαρης), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Μακρίδης (53′ Συμελίδης), Σταματάκος (83′ Κούλπας), Καπός.
Αιγινιακός (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Στάνιτς, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Μαρκόφσκι (79′ Τοπαλίδης), Πέριτς, Παπαδόπουλος (90′ Ζανάκης), Έππας (86′ Κουμάντο).

πηγή: goaltrikala.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This