Επιλογή Σελίδας

Το φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι με το οποίο έκλεινε τις υποχρεώσεις της για το 2018, το μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο η ΑΕ Καρίτσας η οποία πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από το Νέο Κεραμίδι επικρατώντας με 0-4 απέναντι στον γηπεδούχο Εθνικό!

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα δε μπόρεσε να βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους και έτσι η μεταξύ τους διαφορά ανέβηκε στους 12 βαθμούς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για περίπου μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Τσιαουσίδης και Τουλκερίδης.

Μόλις στο 3ο λεπτό του ματς ο Εθνικός έγινε απειλητικός όταν ύστερα από γύρισμα του Τσιτλακίδη από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Σταλίκα ο οποίος με σουτ-οβίδα έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.

Στο 5′ ο Κυρτέγος πέταξε … στα σκουπίδια μία ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν έφυγε σε θέση τετ-α-τετ με τον Τσιλεγκερίδη αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 10′ ο Κυπαρίσσης πλάσαρε από ευνοϊκή θέση αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού βγήκε έγκαιρα και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός της Καρίτσας θα καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Δημητρουλόπουλου βγήκε σε θέση βολής και αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα με το δεξί για το 0-1 των φιλοξενούμενων!

Στο 42′ ο Εθνικός παρουσίασε την πιο μεγάλη στιγμή του στο παιχνίδι όταν ο Παρδάλης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

Στο δεύτερο μέρος, η Κυπελλούχος Πιερίας 2018 μπήκε με πατημένο … το πόδι στο γκάζι και μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να δώσει οριστικό τέλος στην αναμέτρηση! Αρχικά, στο 51′ ο Κυρτέγος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και έφτασε στον Σαμανίδη στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος την έστειλε με εξ επαφής κεφαλιά στα δίχτυα για το 0-2!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κυρτέγος σε μία επίδειξη υψηλής τεχνικής προσποιήθηκε τρεις αντιπάλους και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ πλασάροντας εύστοχα με το αριστερό σημειώνοντας το 0-3!

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Τσιαουσίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Στο 60′ αποβλήθηκε και ο Τουλκερίδης από τον Διαιτητή Μέγα με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και ο Εθνικός συνέχισε με 2 παίκτες λιγότερους.

Στο 65′ ο Τροίρης τροφοδότησε τον Μακράκη και ο εξτρέμ της Καρίτσας αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Εθνικού πλάσαρε με το δεξί στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4!

Στο 20ο λεπτό αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Ευριπίδης Τσιλεγκερίδης καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και αισθάνονταν ζάλη με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό να αδυνατεί να συνεχίσει το παιχνίδι.

Διαιτητική τριπλέτα : Μέγας, Μηνούδης, Κουκουβίτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων : 

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης (20′ Α.Καλαιτζίδης), Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Πάππας, Τσιαουσίδης, Ν.Καλαιτζίδης (75′ Λιάγκας),Μητράκας (75′ Σκούρτι), Τουλκερίδης, Καραμανώλας, Παρδάλης (75′ Κωστόπουλος), Ναζλίδης.

ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου) : Παπατολίκας, Τσιώμης, Σαμανίδης (78′ Κούμπουλα), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροίρης (65′ Δαλαμήτρας), Δημητρουλόπουλος (58′ Μπενίσκος), Οικονόμου, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (70′ Μητράκας), Μακράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This