Επιλογή Σελίδας

`Του Σάββα Αχλατλή

Εθνικός Κατερίνης και Αναγέννηση Κολινδρού αποχαιρέτησαν το 2018, προσφέροντας πολύ καλό θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στην Α΄ κατηγορία Πιερίας.

Στο γήπεδο «Ι. Καλλιανίδης» αμφότεροι οι αντίπαλοι παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις, ωστόσο όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, τα έδωσαν όλα για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Η ισοπαλία που σφράγισε τις εκατέρωθεν προσπάθειες, δείχνει δίκαιο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα με θεαματικές διακυμάνσεις στο σκορ. Νεανικό και ταλαντούχο συγκρότημα παρουσίασαν οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κωνσταντινίδη και έπεισαν για άλλο ένα παιχνίδι πως, εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι, το μέλλον είναι μπροστά τους. Οι φιλοξενούμενοι του Ηλία Μποταϊτη μπορεί να είναι «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία, πλην όμως βρίσκονται δίκαια στην 4η θέση, έχοντας αυτοπεποίθηση στις κινήσεις τους και δείχνοντας μαχητικό πνεύμα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, πήραν την ισοπαλία. «Ανοιχτό» σε κάθε αποτέλεσμα ήταν το ματς, με αρκετές καλές φάσεις.

Φάσεις και γκολ
Στο 14΄ ο Μαντζουράκης εξαπέλυσε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, άουτ.
Στο 16΄ γύρισμα του Γκουδάρα στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι ο Γκουνταμάνης πλάσαρε άουτ.
Στο 25΄ ο Δελαβερίδης «έστρωσε» στον επερχόμενο Νικολαϊδη, που σούταρε πάνω από το δοκάρι.
Στο επόμενο λεπτό ο Δελαβερίδης βρέθηκε σε πλάγιο τετ-α-τετ, όμως το σουτ που επιχείρησε, κατέληξε σύρριζα άουτ.
Στο 34΄ φάουλ του Λ. Γκουδάρα, απέκρουσε ασθενώς ο Βαβατσιούλας και με κεφαλιά ο Γιώργος Μπουλάρι σημείωσε το 0-1.
Στο 38΄ ωραία μπαλιά του Μπουλάρι στον Κ. Γκουδάρα, το δυνατό σουτυ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.
Στο 41΄ φάουλ του Τριανταφύλλου, έδιωξαν προς στιγμήν οι αμυντικοί και ο Γιώργος Δελαβερίδης με πλασέ, ισοφάρισε.
Σημαντική ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 44΄, όταν ο Αρσέλα επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Μοσχίδη, που ήταν εκτός εστίας, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 47΄ σέντρα από δεξιά του Δελαβερίδη, δεν απομάκρυναν οι αμυντικοί και από κοντά ο Βασίλης Τριανταφύλλου πέτυχε το 2-1.
Στο 55΄ ο Κοσμίδης έδωσε στον Λευτέρη Γκουδάρα, που έβγαλε σέντρα και ο Κώστας Γκουδάρας έπιασε σουτ, άουτ.
Στο 60΄ σέντρα του Γκουνταμάνη στα σώματα των αμυντικών και ο Κώστας Γκουδάρας με πλασέ, έκανε το 2-2.
Στο 93΄ σπουδαία ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ και από 3 μέτρα ο Δελαβερίδης έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Κρομμύδας (Κουτσικανίδης, Μπουλούμη).

Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Σκαμαγκάς, Δήμου, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Πανωλής (63΄ Τσαλταπάς), Τριανταφύλλου, Δεληγιαννίδης (92΄ Νταμπώσης), Μυστρίδης, Δελαβερίδης, Αρσέλα (65΄ Καραλής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Μυσιούδης, Λ. Γκουδαρας, Ορφανίδης, Μπουρανής, Κοσμίδης, Μπουλάρι, Μπορίσοφ (50΄ Χαιρεκάκης), Μαντζουράκης, Γκουνταμάνης (94΄ Ν. Τραούδας), Κ. Γκουδάρας.

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This