Επιλογή Σελίδας

Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι με πέντε γκολ, δυο δοκάρια, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και τρεις κόκκινες κάρτες, ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου κέρδισε με 3-2 τον Νέο Παμβρυακό και με 15 βαθμούς ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας μετά από 16 αγωνιστικές. Ο Νέος Παμβρυακός αν και πάλεψε, προηγήθηκε 0-1 και έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό, γνώρισε άλλη μια ηττα, παρέμεινε τελευταίος με 6 βαθμούς και πλέον απέχει από τη σωτηρία οκτώ βαθμούς.

Στο 32′ ο Παγωνίδης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Παπαδημητρίου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στραβογιάννη στο 42′.
Στο 56′ ο Νούλας ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ.
Στο 58′ αποβλήθηκε ο Κ. Τσιμπούκας και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.
Στο 65′ ο Ναλμπαντίδης με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Γεωργάκη Ολύμπιο.
Στο 79′ μετά από προσπάθεια του Κώστα η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 80′ ο Ναλμπαντίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στο 90′ Μ. Ίτσιος και Τάκος αντίκρυσαν τις κόκκινες κάρτες με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ολοκληρώσουν τον αγώνα με εννέα και οι φιλοξενούμενοι με δέκα ποδοσφαιριστές.
Στο 90’+3′ ο Νικολαΐδης με πλασέ μείωσε σε 3-2 για τον Νέο Παμβρυακό.
Στο 90’+8′ ο Καραμέλιος επιχείρησε το σουτ και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Δ. Ίτσιος με κεφαλιά την έδιωξε κρατώντας την πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Γερμανό και Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Α. Μπαλαούρας, Κουσουρής, Χ. Τσιμπούκας (46′ Νούλας), Μ. Ίτσιος, Παγωνίδης, Δ. Ιτσιος, Κ. Τσιμπούκας, Κώστας (89′ Ε. Μπαλαούρας), Ευαγγελόπουλος, Ναλμπαντίδης (90′ Κατσαμάγκας), Β. Σάββας.
Νέος Παμβρυακός: Παπαδημητρίου, Νατσιός, Β. Αποστολόπουλος (46′ Γκόλιας), Τάκος, Χ. Αποστολόπουλος, Καραμέλιος, Βαρμάζης, Στραβογιάννης (89′ Τσάτσος), Βαϊνάς, Δαλάκας, Χήρας (90′ Νικολαΐδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This