Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

To διήμερο αυτό στη Γαλλία περιλαμβάνει αγώνες για τη φάση των 32 ομάδων του Γαλλικού Λιγκ Καπ, του Coupe de la Ligue. Αναμετρώνται είκοσι ομάδες σε δέκα ζευγάρια, για να μπουν στην επόμενη φάση των 16 και οι υπόλοιπες της Ligue 1.
To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Stade Lavallois – Montpellier Herault SC
Η ουραγός της Ligue 2 Laval υποδέχεται σε ένα αντικειμενικά δύσκολο τεστ την 17η Montpellier στην κορυφαία κατηγορία της Ligue 1. Αμφότερες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο φόρμας, δεδομένου ότι αφενός οι γηπεδούχοι μετρούν έξι αγωνιστικές δίχως νίκη και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι μόλις δύο νίκες στις φετινές δέκα αγωνιστικές (με τη μία στην πρεμιέρα) και προέρχονται από το βαρύ 6-2 του Πριγκιπάτου
Δύσκολο να προβλέψει κανείς το βάρος που θα δώσουν οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μιας και έχουν αρκετά προβλήματα στην κούρσα των πρωταθλημάτων τους. Είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και επιπλέον βλέπουμε ότι σε όλα τα εντός έδρας ματς που οι Lavallois έχουν δεχθεί γκολ είναι στο β’ ημίχρονο. Βάσει αυτού του στατιστικού η επιλογή μας, να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι Pailladins στο δεύτερο μισό του ματς απόψε.
.

FC Nantes – Angers SCO
Οι 14οι Canaris υποδέχονται τους 9ους Angevins απόψε σε μια από τις τέσσερις μάχες ομάδων της Ligue 1. Από ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο ομάδες, μιας και οι γηπεδούχοι υπέστησαν εντός έδρας ήττα από τη Rennes παρ ότι προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο, την ίδια ώρα που η Angers παραχωρούσε λευκή ισοπαλία στη Toulouse, μην μπορώντας αμφότερες να διευρύνουν το σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων των τελευταίων αγωνιστικών.
Έχουμε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα με την απόδοση και τη σταθερότητά τους φέτος. Η παράδοση δείχνει τέσσερις διαδοχικές τελευταίες νίκες των γηπεδούχων στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις τους την τελευταία 10ετία, στις πέντε απ’ αυτές σημειώθηκαν 2-3 γκολ, ενώ στις οκτώ από τις τελευταίες δέκα επισκέψεις στους στο Beaujoire σκόραραν οι Angevins. Βασική μας επιλογή το να το πετύχουν και απόψε, με εναλλακτική το goal/goal.

Kαλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue
19:45 Stade Lavallois – Montpellier HSC Montpellier HSC Over 0.5 Goals 2nd Half (1.80) 0-1 HT / 0-2 FT
22:00 FC Nantes – Angers SCO Angers SCO Over 0.5 Goals (1.67) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This