Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιώντας έναν πολύ καλό αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Belinda Bencic με 6-3, 6-4 και ισοφάρισε για την Ελλάδα σε 1-1, στο tie με την Ελβετία.

Ο αγώνας μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Ελβετία εξασφάλισε ήδη την πρόκρισή της στον τελικό του Hopman Cup, το tie όμως δεν έχει ολοκληρωθεί και οι πρωταθλητές μας θέλουν να φέρουν την Ελλάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Επιπλέον, όλοι οι παίκτες και όλες οι παίκτριες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα τουρνουά που αποτελεί βασικό στάδιο προετοιμασίας για το Australian Open. Αυτό έκαναν και σήμερα Σάκκαρη και Bencic, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά.

Με 22 winners και 18 αβίαστα λάθη, η Σάκκαρη είχε έναν εξαιρετικό αγώνα. Έκανε πρώτη break στο 6ο game και “ξέφυγε” με 4-2 στο 1ο σετ. Αργότερα έσβησε το μοναδικό break point της Bencic, για να σερβίρει επιτυχώς για το 6-3.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε και πάλι με break στο 2-1, η Ελβετίδα όμως ισοφάρισε σε 2-2. Αργότερα η Ελληνίδα έπρεπε να επιστρέψει από το 2-3 και το 3-4, κάτι που έκανε, για να ανακτήσει το προβάδισμα με break στο 9ο game (5-4). Πήρε τις μπάλες και με 4 διαδοχικούς πόντους έβαλε τέλος στο ματς η Μαρία, 74 λεπτά μετά το πρώτο σερβίς.

H Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα μονά του Hopman Cup, με πολύ καλό απολογισμό. Κέρδισε τις Katie Boulter και Belinda Bencic, ενώ ηττήθηκε μόνο από τη Serena Williams, σ’ ένα κλειστό ματς που επίσης ήταν καλή.

Το tie της Ελβετίας με την Ελλάδα θα ολοκληρωθεί σε λίγο, με τον αγώνα του μεικτού διπλού, όπου Σάκκαρη και Τσιτσιπάς θα βρεθούν απέναντι στον τεράστιο Roger Federer και στην Bencic.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This