Επιλογή Σελίδας

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Μπέζας, τοποθετήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Metropolis 95,5 για το θέμα της μη διεξαγωγής του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης, απαντώντας μεταξύ άλλων και στη διαρροή των Θεσσαλών για σκέψεις ένστασης.

«Δεν ξέρω αν προβλέπεται από τον ΚΑΠ για να κάνουν ένσταση. Δεν προβλέπεται. Άλλωστε, δεν ευθυνόμαστε εμείς. Το γήπεδο είναι Δημοτικό. Κάναμε έγγραφο, μόλις μας έστειλε η Football League και το στείλαμε στον Δήμο. Εδώ, στο Αιγίνιο οι δρόμοι δεν είναι ανοικτοί ακόμη. Το Σάββατο πρωί σταμάτησε να χιονίζει. Δεν έχουμε μηχανήματα, ούτε μας ανήκει το γήπεδο. Ζητήσαμε άμεσα από τον Δήμο να καθαριστεί το γήπεδο, μέσω εγγράφου, αλλά δεν μας απάντησε κανείς, δεν ήρθε κανείς».

Όσο για το εάν θα γίνει ο αγώνας αύριο είπε: «Είναι θέμα καιρού. Έτσι όπως είναι τα πράγματα και με το χιόνι, που έχει, το οποίο είναι στους 15-20 πόντους το χιόνι, δύσκολα να διεξαχθεί. Θα κάνουμε αύριο το πρωί νέο έγγραφο στον Δήμο. Αλλωστε, πουθενά αλλού δεν μπορούμε να απευθυνθούμε και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θεωρώ, πάντως, ότι είναι δύσκολο να προλάβουμε. Δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς, ξεκαθαρίζουμε, ότι δεν είχαμε κανένα θέμα να μη γίνει το παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, μπορεί να βρεθεί κάποια Τετάρτη, αφού ούτε εμείς, ούτε ο ΝΠΣ Βόλος παίζουμε Κύπελλο και έτσι να γίνει το παιχνίδι».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This