Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Οκτώ ομάδες μπαίνουν στη φάση των προημιτελικών του Coupe de la Ligue με την αυλαία να ανοίγει σήμερα με μια πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική αναμέτρηση. Πάμε να τη δούμε:

Olympique Lyonnais – RC Strasbourg Alsace     @ Groupama Stadium, Lyon

Δύο φύσει επιθετικές ομάδες όπως η Lyon και η Strasbourg διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια μονομαχία που κόβει την ανάσα, ενώ η διοργάνωση φθάνει πολύ κοντά στην τελική της ευθεία. Κίνητρο μεγάλο και για τις δύο -ίσως λίγο περισσότερο για τη φιλοξενούμενη Strasbourg που ουσιαστικά δεν κυνηγά κάποιον τόσο εφικτό στόχο- κάτι που δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον στην αποψινή αυτή μάχη.

Οι δύο ομάδες είχαν το Coupe de France ως αυλαία το 2019 κι ενώ η αναμέτρηση της Strasbourg στην έδρα της Grenoble αναβλήθηκε, η Lyon παρουσιάστηκε σοβαρή και προσπέρασε αυτή την παγίδα (κάτι που δεν κατάφεραν αρκετές ομάδες της Ligue 1) επικρατώντας στην έδρα της Bourges με 2-0.

Ανεξήγητος ο φαβοριτισμός στους γηπεδούχους δεδομένης της κρισιμότητας αλλά και του κινήτρου για τις δύο ομάδες, κατά τη γνώμη μας. Η Strasbourg μαζί με τη Lyon (και την παραπαίουσα Marseille) διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο φετινό Championnat, ενώ αμυντικά δεν είναι οι πιο αξιόπιστες. Goal/Goal λοιπόν, χωρίς να αποκλείουμε την έκπληξη εδώ…
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/4 Finale)
22:00 Olympique Lyonnais – RC Strasbourg Goal/Goal (1.83) 1-2 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This